Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

03 Грудня, 2019 р., 09:13
30 листопада  2019 р. в м. Львові проходили змагання з бадмінтону серед дорослих спортсменів за програмою ХХVІІІ спортивних ігор Львівщини. Серед 16 команд-учасниць, була і команда нашої Щирецької  ОТГ, за яку виступали Федунь Оксана, Ванькович Володимир та Адермах Андрій.
27 Листопада, 2019 р., 11:55
    В п'ятницю, 15 листопада 2019 р., в Щирецькому народному домі проходив фестиваль стрілецької пісні та поезії, який проводили спільно відділ освіти і відділ культури, молоді, спорту та інформаційної політики. Участь у фестивалі взяли діти з п'ятьох  шкіл нашої громади.
20 Листопада, 2019 р., 19:18
Психологічні тренінги - це метод відточення навичок шляхом групової взаємодії. Арт-терапія - це напрямок в терапії де вивільнення внутрішніх переживань відбувається через засоби образотворчого мистецтва. Саме арт-терапевтичний тренінг проводила Бакай Наталія - християнський психолог. Впродовж 2 тижнів група дівчат (11) віком 12-18 років - занурювались у внутрішній світ емоцій та почуттів, неповторність, індивідуальність, досліджували свої переживання та корисно для себе навчилися керувати своїми емоційними станами. У народному домі вони малювали, ліпили з пластиліну, клеїли, вирізали, релаксували і все це дало свій позитивний результат!
20 Листопада, 2019 р., 19:13
Минулого тижня в Щирецькому народному домі відбулась зустріч членів Громадської організації «Справа Кольпінга в Україні», викладачів львівських вишів: Катериною Островською та Василем Осьодло (обоє доктори психологічних наук, професори), Іваном Сулятицьким (кандидат психологічних наук) та координатором по роботі з об’єднаними громадами Соломією Митник з представниками нашої громади, педагогічними працівниками шкіл та дошкільних закладів. Мова йшла про налагодження співпраці вищезгаданої ГО з нашою громадою щодо надання консультаційних послуг у сфері психічного здоров’я, сприяння психологічного супроводу всім категоріям населення, реабілітація дітей з особливими потребами, інше. Гості  ознайомились з нашим селищем, відвідали селищну раду, музей пам’яті жертв сталінізму.
20 Листопада, 2019 р., 19:09
     16 листопада 2019 р. у  Львові пройшли змагання на Кубок Львівської територіальної організації ВФСТ "Колос" з футзалу серед команд ОТГ Львівщини. В цьому турнірі брала участь команда і нашої Щирецької громади, яка здобула в підсумку ІІІ місце та була нагороджена спортивним кубком і медалями.
20 Листопада, 2019 р., 19:05
     16 листопада 2019 року у м. Городок проходили змагання з гирьового спорту за програмою ХХVІІІ обласних комплексних ігор Львівщини. Від нашої громади в змаганнях взяла участь команда ветеранів спорту.
20 Листопада, 2019 р., 18:49
9 листопада 2019 р. в народному домі с. Давидів проходив VІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії  «Осінній листопад – 2019». Організатори фестивалю – Львівське обласне відділення національної хореографічної спілки України, Молодіжно-дитяча організація «Майбутнє дітям». Фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Осінній листопад-2019» проводиться з метою пошуку та розвитку нових форм українського народного танцю.
14 Листопада, 2019 р., 18:34
    В неділю, 10 листопада 2019 р., на майданчику з синтетичним покриттям (територія Опорного закладу Щирецької  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Богдана Ільківа) відбувся турнір з міні-футболу серед команд Щирецької ОТГ, приурочений  101-й річниці створення ЗУНР. Усі команди були розділені на дві підгрупи, по два переможці з кожної зустрілись у півфіналі, де футболісти з ФК «Дмитре» перемогли  «Карпати» Гуменець 4-0, а «Сокіл» Лани перемогли ФК «Щирець» 2-1.
08 Листопада, 2019 р., 17:42
Цієї неділі, 03 листопада 2019 року,  в  селі Муроване проводився матч за Суперкубок Пустомитівського району з футболу між командами ФК «Гарт» Дмитровичі (чемпіон  Пустомитівського р-ну 2019 р.) та ФК «Щирець» Щирець (переможець Кубка Незалежності 2019р.). Гра проходила в напруженій боротьбі, але в основний час переможця так і не було виявлено, рахунок 2-2. Отож, команди пробивали післяматчеві пенальті, в яких перемогу здобула команда зі Щирця.
08 Листопада, 2019 р., 17:37
В неділю, 03 листопада 2019 р. в народному домі смт Щирець відбувся концерт   Народного  артиста України - «Закарпатського соловейка»  -  Івана Поповича. Співак  і до цих пір залишається одним з найбільш яскравих та колоритних представників української естради. У його піснях завжди чутно, що він родом з карпатських країв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь