Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Вітаємо з присвоєнням звання «Заслужений тренер України»

Дата: 03.08.2021 08:28
Кількість переглядів: 1126

Нещодавно, в липні цього року, Наказом Міністерства молоді та спорту України було присвоєно звання «Заслужений Тренер України» Ткачишину Степану Івановичу - тренеру – викладачу вищої категорії, кандидату в Майстри спорту України з вільної боротьби, старшому тренеру Львівської області СДЮШОР «Спартаківець» з вільної боротьби.

Степан Іванович багато років тренує дітей та молодь нашої громади на базі Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів ім. Героя України Богдана Ільківа. Серед його вихованців є чемпіони та призери багатьох чемпіонатів України з вільної боротьби, різноманітних міжнародних турнірів, першостей Європи, учасники світової першості та Олімпійських ігор. Степан Іванович виховав та довів до звання Кандидат в Майстри Спорту України з вільної боротьби спортсменів нашої громади, щирчан Убогого Андрія, Василишина Назара, Ваньковича Володимира, до звання Майстер Спорту України з вільної боротьби Данилка Степана і Загайську Ольгу, срібну та бронзову призерку чемпіонатів Європи 2014 та 2015 року. Його вихованка Оксана Чудик є чемпіонкою Європи серед юніорів, срібною призеркою юнацьких Олімпійських Ігор 2018 році в Аргентині , а усі вихованці не тільки гарними спортсменами, а й достойними громадянами нашої держави.

 

Вітаємо Степана Івановича з присвоєнням почесного звання «Заслужений Тренер України», бажаємо йому нових спортивних успіхів в підготовці спортсменів, здоров’я та нових звершень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь