Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

06 Жовтня, 2020 р., 09:48
З 2 по 4 жовтня на Львівщині відбувались Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе «Tour de Onur».
30 Вересня, 2020 р., 10:22
Шановні бібліотечні працівники та користувачі бібліотеки!
22 Вересня, 2020 р., 21:05
19-20 вересня 2020 року в м. Новояворівськ відбулись обласні змагання з шахів серед команд ОТГ Львівщини, в яких взяли участь і шахісти з нашої громади. Це Демій Руслан, Шаравара Михайло, Коцан Богдан, Двойченков Леонід. Команду осіб з інвалідністю представляли Грушовець Ігор та Костик Богдан.
21 Вересня, 2020 р., 08:48
З Днем міста усіх жителів Щирецької громади вітають:
15 Вересня, 2020 р., 09:26
Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту усіх спортсменів та їх наставників,викладачів фізичної культури,ветеранів та шанувальників спорту Щирецької ОТГ!Бажаємо Вам міцного здоров'я,наснаги,спортивних та життєвих перемог,успіхів у всіх починаннях!!!
14 Вересня, 2020 р., 09:18
Закінчився конкурс "ТОП-10 Народних домів", який проводив Департамент з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.
09 Вересня, 2020 р., 09:19
5 вересня у Львові в Стрийському парку проходили обласні змагання з легкоатлетичного кросу за програмою ХХІХ обласних комплексних Ігор Львівщини. В заході взяла участь і команда бігунів нашої громади. Хоча медалей не завоювали, проте позитивний настрій був в усіх членів команди. І досвіду набрались, і кожен отримав перемогу над собою, над власними силами і можливостями. Дорослі чоловіки бігли 3 км, жінки 2 км. Ветерани спорту трохи менше, відповідно 2 км. і 1 км.
02 Вересня, 2020 р., 08:54
Цими вихідними продовжувались змагання з спортивного рибальства. На цей раз вони пройшли в селах Дмитре, Горбачі, Черкаси, Соколівка. На фото: переможці та учасники змагань на озерах в с. Соколівка, с. Горбачі і с. Черкаси.
02 Вересня, 2020 р., 08:43
Протягом вихідних днів відбулись змагання з спортивного рибальства серед рибалок громадських організацій «Філіппіни» в Щирці, «Калабаня» і «Сазан» на Пісках та спілок рибалок в інших селах нашої громади. Переможці та призери змагань нагороджені спортивними медалями і дипломами. Також за найбільшу виловлену рибу переможців нагороджено спортивною медаллю і дипломом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь