Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Підсумки спортивного року Щирецька громада 2023

Дата: 13.12.2023 10:51
Кількість переглядів: 77

10 грудня в народному домі смт Щирець відбулось спортивне свято «Підсумки спортивного року – 2023». До нагородження були представлені юні спортсмени з вільної боротьби, футболу, кікбоксингу, карате, бойового гопака та їхні тренери, дорослі спортсмени-аматори, учасники та призери обласних змагань, представники футбольних команд, учасниць обласної та районної першості, люди з інвалідністю, громадські діячі, громадські організації та спортивні клуби, що функціонують на території громаді. Гучними оплесками  присутні на заході зустрічали усіх, хто отримував нагороди.

Фото без опису

   Слова вдячності в адресу усім, хто підтримує та розвиває масовий та аматорський спорту, проводить фізкультурно-оздоровчу і спортивну діяльність, утверджує здоровий спосіб життя, лунали з уст селищного голови Олега Василишина та начальника відділу відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики Марії Ванькович.

   56 учасників заходу було нагороджено пам’ятними відзнаками.

   Подяками відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики селищної ради та пам’ятними спортивними кубками були нагороджені: осередок Школи Бойового Гопака «Шаблезуб», Спортивний клуб «Олімп», танцювальна студія «Step Up».

   А своє мистецтво у показових виступах представили юні спортсмени осередку Школи Бойового Гопака «Шаблезуб» та учасники танцювальної студії «Step Up».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь