Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

02 Березня, 2020 р., 15:31
В неділю, 23 лютого 2020 року, молодь Щиреччини організувала та провела гру «Мафія».
21 Лютого, 2020 р., 11:37
Народний дім смт Щирець
21 Лютого, 2020 р., 11:35
19.02.2020 р. бібліотека смт Щирець (Меньок О.М. і Дзик М.М.) вже не вперше зібрала своїх читачів.
21 Лютого, 2020 р., 11:30
Минулого тижня на черговій сесії Пустомитівської районної ради було відзначено «Відзнакою голови Пустомитівської районної ради «За заслуги» за вагомі здобутки та особисті заслуги в галузі державного будівництва і місцевого самоврядування, високу професійну майстерність, головного спеціаліста відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики Ширецької селищної ради Двойченкова Леоніда Васильовича, який є першим мешканцем нашої громади, якого відзначено цією нагородою. 
20 Лютого, 2020 р., 19:58
16 лютого в НД смт Щирець відбувся концерт Народного хору «Черемшина», керівник Оксана Герасимович - Ільдутова, з нагоди 30-річчя творчої діяльності.
18 Лютого, 2020 р., 20:10
Цими вихідними на спортивних майданчиках Опорного закладу Щирецької  ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. ім. Б. Ільківа проходили змагання по програмі другої  Спартакіада Щирецької  ОТГ.  На відкритті змагань учасників привітав селищний голова Олег Василишин. Після виконання державного гімну усіма присутніми, розпочались спортивні баталії. В програмі заходів були змагання з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок, настільного тенісу. У змаганнях з міні-футболу взяли участь вісім команд, з них дві юнацькі. Перше місце виборола команда зі Щирця, ІІ місце у футболістів з с. Дмитре,  ІІІ місце виборола дружина з с. Лани. Команди – призери нагороджено спортивними кубками та дипломами.
10 Лютого, 2020 р., 10:50
З ініціативи Львівської обласної Асоціації інвалідів (Кіяновська М.), Пустомитівська Асоціація інвалідів (Білик М.) разом з Щирецькою ОТГ (Василишин О.), взяли участь в доброчинній акції милосердя «Подаруй радість захиснику України», яка відбулась у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи у Винниках.
05 Лютого, 2020 р., 09:44
30 січня 2020 року в народному домі смт Щирець відбувся концерт оркестру гітаристів LVIV GUITAR ORCHESTRA. Оркестр складається з викладачів музичних шкіл Львівщини. Серед учасників колективу також є колишні викладачі Щирецької дитячої музичної школи - Ганна Романишин-Лоік та Ада Кіндрацька-Сільванович.
04 Лютого, 2020 р., 09:34
Цієї неділі, 2 лютого 2020 р., в народному домі смт Щирець відбулося свято  "Яблунева ялинка або Прощання з колядою".
29 Січня, 2020 р., 17:02
На запрошення настоятеля храму Покрови Пресвятої Богородиці у с.Рясне – 2  о.Михайла Дульки, капелана 80-ї окремої десантно–штурмової бригади м.Львова, Народний вокальний ансамбль «Гомін» Щирецького  НД (керівник Лариса Пекар) вже не вперше радував прихожан своїми колядками та віншуваннями. Численно зібралися дорослі і діти. Майже годину тривали співи, присутні радо допомагали колядувати. А що може бути краще, ніж спільна молитва і спів, тому пророчі  слова отця «хто колядує, той тричі молиться» , запам’ятаються надовго.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь