Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

16 Травня, 2022 р., 09:31
Масштабна організація допомоги Україні маленьким Ґуденсберґом привернула увагу багатьох громад і містечок Німеччини. Про існування українського Щирця маґістрат німецького міста Нерен * (die Stadt Nehren) дізнався з публікацій Партнерської спілки Ґуденсберґа про підтримку України в засобах масової інформації. Їх бажання допомогти вилилось в дарування Щирецькій громаді пожежного автомобіля.
02 Березня, 2022 р., 11:00
Ґуденсберґ, Єльч Лясковіце, Белжице, Камєнна Ґура солідарні з народом України та Щирцем.
15 Грудня, 2021 р., 10:21
25 листопада 2021 року відбувся виступ  голови Щирецької селищної ради  Олега Василишина на сесії депутатів у Ґуденсберзі. Він звітував про будівництво каналізаційного колектора вулицями Щирця. За кошти проекту облаштовано також санвузли у приміщенні селищної ради.
20 Вересня, 2021 р., 11:31
Співробітництво з громадами – побратимами передбачає спільні проекти у різних сферах, зокрема у енергоефективних технологіях. Соціальні установи Щирецької громади потребують покращення використання енергетичних ресурсів. Це – одне з першочергових завдань майбутніх проектів.
17 Вересня, 2021 р., 11:07
13 вересня 2021 року в межах робочого візиту делегації партнерського міста Ґуденсберґа  відбулася зустріч з головою Львівської обласної ради Іриною Гримак.
17 Вересня, 2021 р., 09:49
Упродовж цього тижня (10 – 17. 09. 2021 року) в Україні перебувала з робочим візитом делегація з міста Ґуденсберґа. Нашими гостями були, зокрема – Франк Бьорнер, бурґомістр, д-р Ебергардт Кеттліц, координатор комунальної політики розвитку, д-р Торстен Еберт, радник, колишній керівник підприємства забезпечення енергією міста Касселя та Ральф Рьомер, депутат міської ради міста Ґуденсберґа.
27 Серпня, 2021 р., 11:05
22 серпня працівники Щирецької селищної ради на чолі з головою громади та разом з представниками партнерського міста Ґуденсберґ вийшли на вершину гори Пікуй.
26 Серпня, 2021 р., 20:37
Наші друзі з Ґуденсберґа (Німеччина) та Єльч-Лясковіце (Польща) привітали Щирецьку селищну раду та мешканців громади з Днем Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь