Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Соціальні проекти – важливо!

Дата: 30.09.2022 15:45
Кількість переглядів: 196

Допомога та солідарність міжнародних партнерів у складні часи війни є надзвичайно потрібною та визначальною. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну міжмуніципальні контакти на місцевому рівні змогли забезпечити надійну підтримку, що сприяє розвитку відносин між Німеччиною та Україною.

Фото без опису

Фото без опису

Спільні українсько-німецькі проекти і надалі впроваджуються під егідою Сервісної служби «Міста в Єдиному Світі» некомерційного товариства Engagement Global за підтримки Федерального міністерства економічного розвитку та міжнародного співробітництва (BMZ).

Завдяки програмі Фонду малих проектів (KPF) Щирецька селищна рада разом з маґістратом міста Ґуденсберґ здобула право взяти участь у реалізації проекту «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень вартової будівлі для розміщення Центру безпеки громади та соціальних служб у смт Щирець Львівського району Львівської області». Дана будівля розташована за адресою: вул.Зелена 3а. Після завершення проекту мешканці громади отримають можливість одержувати усі соціальні послуги якісніше та швидше. Проект передбачає розміщення у цьому Центрі Служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, відділу з питань цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та мобілізаційної роботи, комунального підприємства «Турбота» (надання соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку або з інвалідністю, нездатним до самообслуговування), СЖКП «Ранкове»  (забезпечення комунально-господарських та побутових послуг населенню та установам) та ін.

Проект має кілька етапів. Уже пройдено перший етап – розроблено проектно-кошторисну документацію та отримано державний експертний висновок. Розпочато другий крок – закладення зовнішніх мереж (електропостачання, водозабезпечення і водовідведення) та утеплення даху.

Керуючись Постановою КМУ №590 від 9.06. 2021 р. із змінами та доповненнями «Про затвердження порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», що визначає пріоритетність та черговість здійснення видатків та проведення платежів з місцевих бюджетів, Щирецька селищна рада не має права здійснювати фінансування цих робіт.

Відтак, реалізація проекту відбувається коштами  ТзОВ Engagement Global за підтримки німецького міністерства BMZ із співфінансуванням міста-побратима Ґуденсберґа. Ми вдячні німецьким партнерам за підтримку та допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь