Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Гуманітарний автомобіль – гуманітарні завдання!

Дата: 20.05.2022 09:37
Кількість переглядів: 1635

12.05.2022 р.

Фото без опису

Частина території Харківщини, яка перебувала під окупацією, понесла величезні руйнування інфраструктури та зазнала масового знищення автомобільної техніки. Тому надзвичайно важливим виявився подарунок, який прибув з німецького Ґуденсберґа.

Багатоцільовий автомобіль Volkswagen Crafter призначений і для перевезення людей (кабіна має 7 місць разом з водієм),  і для перевезення невеликих гуманітарних та інших вантажів. Універсальність, маневреність та швидкість – основні його характеристики. При хронічній нестачі автомобілів швидкої допомоги це авто є незамінним при транспортуванні поранених та хворих до закладів охорони здоров’я у громадах, де відбуваються активні бойові дії.

Не приховували радість професійні водії, коли побачили його вперше. Вгадали з подарунком наші практичні німецькі партнери.

Німецький подарунок з Щирця на Харківщину доставили Олег Василишин з двома Андріями-волонтерами за підтримки громадських організацій.

Потрібними виявились громаді і автономні генератори електроенергії, пауербанки, ліхтарики, продукти, які також були передані німецькими друзями.

Велика подяка німецьким містам Ґуденсберґу та Боркену*, партнерській спілці Ґуденсберґа, і всім, хто долучився до допомоги.

 Окрема подяка усім, хто наближає нас до перемоги.

 

* Місто Боркен (die Stadt Borken) - місто в Німеччині, знаходиться в землі Гессен. Підпорядковується адміністративному округу Кассель. Входить до складу району Швальм-Едер.

Місто Боркен знаходиться на відстані 25 км від Ґуденсберґа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь