Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

10 Вересня, 2019 р., 11:01
Пам’ятаємо минуле,
10 Вересня, 2019 р., 09:09
Щороку наші польські партнери з Міста і Ґміни Єльч-Лясковіце запрошують щирчан на Дожинки. Біскупіце-Олавські, Мілошіце, Денбина, Пекари… Тепер Копаліна.
09 Серпня, 2019 р., 09:58
З 19 до 26 липня 2019 р. у Щирці відбулася польсько-українсько-німецька зустріч молоді. Вперше зустріч юних партнерів з Єльч-Лясковіце, Щирця та Ґуденсберґа носила тристоронній характер. Усіх об’єднала тема мирного співіснування, а також спільне минуле. Так історично склалося, що містечко Щирець було багатонаціональним. На території Щирця проживали і мали добросусідські відносини українці, поляки, німці, євреї та представники інших національностей. Про це свідчать місця їхніх поховань. У Щирці є українські, польське, єврейське, німецьке кладовища.
03 Липня, 2019 р., 19:05
З 28 червня до 01 липня 2019 року з черговим візитом в Україні побувала делегація з нашого партнерського міста Ґуденсберґа.
21 Листопада, 2018 р., 21:03
Згідно з угодою про партнерство між Щирцем і містом Гуденсберґ та в рамках 6-ї зустрічі проекту «Партнерство з містами України» (Engagement Global/SKEW) з 05 до 08 листопада 2018 у нас перебувала німецька ділова делегація.
16 Листопада, 2018 р., 21:32
2-3 листопада 2018 у добровільних пожежників нашого партнерського міста Ґуденсберґ було свято – відкриття пожежного депо. Два роки безперервно велась ця грандіозна будова. Було затрачено 5,5 млн євро. У роботах, окрім будівельників та проектантів, брали участь маґістрат міста та добровільна пожежна дружина Ґуденсберґа. Вінцем спільної праці став цей палац пожежників. Велика двоповерхова споруда розрахована на шість місць для сучасних пожежних автомобілів, місць для переодягання, роботи, навчання, відпочинку персоналу. Тут передбачені пости для мийки автомобілів, пожежного обладнання та прання одягу рятувальників, а також спеціальні місця для перевірки, випробувань та ремонту пожежних пристроїв. Територія спланована так, щоб бригади рятувальників виїхали на місце події якнайшвидше. Маршрути прибуваючих до станції пожежників та виїжджаючих на завдання команд не пересікаються.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь