Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Збори рятівників області на «Арені Львів»

Дата: 02.03.2020 16:22
Кількість переглядів: 1364

28 лютого 2020 р. на Державному підприємстві «Арена Львів» у м. Львові відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту області з підведенням підсумків роботи Львівської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту (ЦЗ) населення за минулий 2019 рік. У навчальному зборі взяв участь селищний голова Олег Василишин – керівник Щирецької територіальної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Фото без опису

Також була проведена демонстрація зразків техніки та засобів механізації рятування.

У заході взяла участь Щирецька добровільна пожежна команда, яка прибула у Львів на власному пожежно-рятувальному автомобілі, подарованому їй партнерським німецьким містом Ґуденсберґом.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький у супроводі начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрія Кагітіна і усіх запрошених здійснив огляд представленої техніки та поспілкувався з учасниками збору.

За участі обласних спеціалізованих служб ЦЗ були проведені показові навчання з ліквідації надзвичайних ситуацій: виконання аварійно - рятувальних робіт під час перевезення небезпечних хімічних речовин та за наслідками дорожньо-транспортної пригоди, гасіння пожежі, рятування людей на висотах за допомогою пожежних автодрабин, автопідйомників та з використанням альпіністського спорядження, евакуація потерплих, розгортання і робота майданчика для потерпілих, інше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь