Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

12 Березня, 2019 р., 10:13
Дякуємо чоловічому вокальному октету "ОРФЕЙ" за надзвичайно гарний концерт, море позитивних емоцій та гарний настрій. Потужний вокал, що покорив Україну та Європу, цікавий репертуар від народних пісень до класики, шалена енергетика нікого не залишили байдужим в залі. Глядачі довго не хотіли відпускати співаків зі сцени.
12 Березня, 2019 р., 09:37
2 березня 2019 року в м. Сокалі проходив обласний фестиваль " Мама, тато, я - спортивна сім'я".  28 спортивних сімей з усієї Львівщини представляли свої райони, міста, територіальні громади. Від нашої громади брали участь у змаганнях сім'я Кончевичів: Ярослав з дружиною Христиною та їхній син Павло.
12 Березня, 2019 р., 09:10
Протягом 2018 року відділом культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету  Щирецької селищної ради (надалі Відділ) були проведені за формою та тематикою різноманітні заходи. Діяльність відділу була спрямована на покращення роботи галузі та якості підготовки проведення культурно-мистецьких та фізкультурно-оздоровчих заходів з метою забезпечення духовного розвитку і змістовного дозвілля краян, естетичного виховання молоді, охорони і збереження культурної спадщини, утвердження здорового способу життя.
06 Березня, 2019 р., 19:54
В неділю, 3 березня, відбулося відкриття народного дому в с. Соколівка після капітального ремонту, який тривав 2 роки.
28 Лютого, 2019 р., 10:34
24 лютого 2019 року на базі Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІ ст. ім. Героя України Богдана Ільківа відбулась І Спартакіада Щирецької ОТГ. На відкритті змагань учасників привітав селищний голова Олег Василишин. Після виконання Державного гімну розпочались спортивні баталії. В програму заходів було включено:  змагання з волейболу, міні-футболу, шахів, шашок, настільного тенісу. У змаганнях з міні-футболу взяли участь шість команд. Перше місце виборола команда «Юність» Щирець, II місце «Сокіл» Лани, III місце «Сливка» Щирець. Кращим нападником змагань став Ільків Андрій зі Щирця, бомбардиром – Якимів Микола з Ланів, воротарем – Красневич Юрій, захисником – Рачинський Максим зі Щирця. Команду – переможця нагороджено спортивним кубком та дипломом, кращих гравців – пам’ятними медалями та дипломами.
28 Лютого, 2019 р., 10:29
В Щирецькому Народному домі відбувся вечір пам'яті Героїв Небесної Сотні, організатором якого є учні ЗОШ №1, керівник Тетяна Мандзик. Усі присутні вшанували пам'ять про наших Героїв: Богдана Ільківа, Олега Клима, Тараса Кончевича.
28 Лютого, 2019 р., 10:06
З цієї нагоди в Народному домі смт Щирець відбувся "Вечір спогадів" воїнів афганської війни нашої громади.
27 Лютого, 2019 р., 11:19
23 лютого 2019 року у смт Щирець, в приміщенні ЗОШ №1 імені Героя України Богдана Ільківа відбувся ХІ-й  дитячо – юнацький турнір з вільної боротьби «Щирецький килим». Ці змагання присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні та захисників України.
21 Лютого, 2019 р., 09:33
17 лютого 2019 р. в народному домі смт Щирець відбувся благодійний концерт «Надія для Андрійка».
15 Лютого, 2019 р., 09:53
В п'ятницю, 8 лютого 2019 року, в НД смт Щирець відбулася зустріч з письменником, членом Національної спілки письменників України, автором 18 виданих книг, як поетичних так і прозових.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь