Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

22 Жовтня, 2018 р., 11:05
18 Жовтня, 2018 р., 23:21
З 6 по 18 жовтня у столиці Аргентини Буенос-Айресі відбуваються ІІІ Юнацькі олімпійські ігри. Змагання із вільної жіночої боротьби за програмою Ігор були вельми представницькі і загалом у них взяли участь представниці 50 країн. У ваговій категорії до 65 кг Україну представляла вихованка Щирецької школи вільної боротьби, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європи серед юніорок Оксана Чудик. У ваговій категорії, де виступала Оксана, було 10 спортсменок, яких розділили на дві групи.
18 Жовтня, 2018 р., 23:16
У місті Коломиї з 5 до 6 жовтня 2018 р. відбувся 53-й відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Олекси Довбуша серед дорослих.
04 Жовтня, 2018 р., 12:22
Традиційно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотекаря. Напередодні, 26 вересня, з цієї нагоди, у приміщенні Народного дому смт Щирець відбулася святкова нарада бібліотечних працівників відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики Щирецької селищної ради.
04 Жовтня, 2018 р., 10:03
Вже вкотре відбулося святкування Дня міста Щирця, якому виповнилось 905 років. За традицією урочистості проходили на подвір’ї  Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів.  Ні дощ, ні прохолодна погода не стали на заваді його проведення.  Музика, співи, танці, веселий настрій панував до пізньої ночі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь