Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

11 Грудня, 2018 р., 11:39
6 грудня 2018 року  в Народному домі смт Щирець відбувся захід до Дня Збройних Сил України "Армія воскреслого народу", організатором якого була Щирецька ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів. (керівник - Оксана Скородинська)
04 Грудня, 2018 р., 10:00
Творча спілка "Асоціація діячів естрадного мистецтва України" провела телевізійні зйомки на всеукраїнський фестиваль "Мелодія Різдва".
27 Листопада, 2018 р., 18:00
Запрошуємо в спортивні секції для занять єдиноборствами
25 Листопада, 2018 р., 11:39
З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва в Народному домі смт Щирець відбулася святкова нарада працівників відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики Щирецької селищної ради.
21 Листопада, 2018 р., 20:56
18 листопада 2018 року відбулося відкриття дитячого майданчика  в селі Яструбків Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради. На святі зібралися дорослі та діти з усього села, які щиро раділи цій події. Адже, для такого невеличкого села це справжнє радісне свято. 
21 Листопада, 2018 р., 20:45
15 листопада 2018 року в Щирець з робочим візитом   завітали працівники відділу культури Давидівської  ОТГ. Обговорювались пріорітетні напрямки роботи народних доміав, розвитку сільських бібліотек. Висловлюємо подяку начальнику відділу культури та інформаційної політики Давидівської територіальної громади Христині Кучак за приємно проведений час, обмін досвідом та можливість показати древній Щирець, коротко розказати про наше містечко.
21 Листопада, 2018 р., 20:42
11 листопада в Народному домі смт Щирець відбувся благодійний концерт на підтримку лікування Дениса Маголи.
06 Листопада, 2018 р., 11:41
1 листопада виповнюється 100 років з дня проголошення Західноукраїнської Народної Республіки. Тоді, в далекому 1918 році, це була рішуча спроба нашого народу створити на етнічних українських землях колишньої Австро-Угорської імперії власну вільну державу. ЗУНР проіснувала зовсім недовго, але навіть за такий короткий термін зуміла підняти національний дух українства та зробити істотний поштовх на шляху до майбутньої незалежності. Нова влада прагнула збудувати правову державу, демократичне суспільство, налагоджувала нормальне функціонування громадсько-політичного життя.
23 Жовтня, 2018 р., 21:17
       Ігор Білозір - один з найвідоміших та найталановитіших українських композиторів, народний артист України, виконавець та лідер ВІА"Ватра". Його творчий спадок і сьогодні знаходить відгук в українських душах. Музичні твори Ігоря Білозіра давно стали народними, а його композиції і надалі залишаються актуальними.
23 Жовтня, 2018 р., 10:07
За підтримки Громадської організації ,,Вектор розвитку єдиноборств” , Пустомитівської районної ради та Щирецької селищної ради щирчани Назар Василишин та Богдан Данилко прийняли участь у двох престижних змаганнях та стали чемпіонами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь