Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

13 Лютого, 2019 р., 09:54
3, 4 лютого 2019 р. в м.Турка відбулися змагання з шашок за програмою ХХVIII спортивних ігор Львівщини, в яких взяла участь і команда нашої громади. Учасники складалась з команди дорослих та команди ветеранів спорту. Поєдинки тривали 2 дні. Можна назвати вдалим виступ команди дорослих, особливо слід відзначити працівника НД смт Щирець Ігоря Герасімова, на рахунку якого більше половини перемог із усіх проведених зустрічей. А також Ганну Новак, учителя Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа, яка отримала сім перемог у восьми зустрічах.
05 Лютого, 2019 р., 10:33
Цієї неділі, 3 лютого 2019 р., в Щирецькому народному домі відбулося свято " Яблунева ялинка або Прощання з колядою". 
17 Січня, 2019 р., 23:53
12 січня 2019 року в Щирецькому НД відбувся зимовий турнір з шахів, в якому прийняли участь ветерани, дорослі та діти Щирецької ОТГ. Головним суддею турніру виступив начальник сектору у справах сім'ї, молоді та спорту пустомитівської РДА  Євген Гладиш.
14 Січня, 2019 р., 11:06
Щороку християнські родини з настанням величного свята Різдва чекають у своїх домівках на прихід вертепу, який прямує від хати до хати і прославляє новонародженого Ісуса у Вифлеємі.
30 Грудня, 2018 р., 16:00
В Народному домі смт Щирець відбулася святкова нарада директорів НД та бібліотекарів відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики Щирецької селищної ради, остання в цьому році. Підвели підсумок  2018 року. Традиційно закінчилася нарада творчим спілкуванням, під час якого бібліотечні фахівці та директори НД мали змогу обмінятися думками, досвідом та обговорити важливі завдання на наступний рік.
20 Грудня, 2018 р., 11:39
Цієї неділі в НД смт Щирець відбулося найулюбленіше та довгоочікуване свято усіх дітей "Миколай  іде до дітей". Свято організовано для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, дітей з багатодітних сімей  та дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах
20 Грудня, 2018 р., 11:19
15 грудня на озері с.Піски відбулись змагання з зимового рибальства. Найбільше риби "виловив" Борис Садовий з с.Піски, ІІ місце у Михайліва Олега, ІІІ місце  у Двойченкова Леоніда, обидва зі Щирця. Усі призери нагороджені спортивними кубками і дипломами. Особливий приз, за найбільший екземпляр виловленої риби,  дістався теж Садовому Борису.
20 Грудня, 2018 р., 10:02
Цього року вся громадськість Львівщини відзначає 150 років з часу заснування товариства "Просвіта",що була утворена у Львові в 1868 році і відіграла велику роль в збереженні національного духу та ідентичності українців. В Щирці "Просвіта" була  утворена значно пізніше,  приблизно у 1908 році. Тож можемо, сьогодні, говорити про 110-річницю заснування "Просвіти" у Щирці. Саме цій визначній даті і був присвячений захід  в Народному домі смт Щирець - "Просвіта на варті українства".
20 Грудня, 2018 р., 09:30
10 грудня 2018 року в спортивному залі Опорного закладу Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Богдана Ільківа відбулися змагання з волейболу пам'яті вчителя фізичної культури Копитка Є.М.
13 Грудня, 2018 р., 09:26
З-поміж найбільших зимових свят, мабуть, найвеселішим було і залишається свято Андрія - вечір та ніч проти 13 грудня. Саме тоді, за українським звичаєм, молодь збиралася в одній хаті на Великих Вечорницях і влаштовували там усілякі дійства - починаючи ворожіннями та закінчуючи забавами та співами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь