Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Нагородження футболістів

Дата: 28.12.2021 19:45
Кількість переглядів: 577

В неділю, 26 грудня, в  актовому залі  Щирецького ліцею ім. Героя України Богдана Ільківа відбулось нагородження футболістів футбольного клубу «Щирець» по підсумкам участі команди в Третій Лізі Львівської області сезону 2021 року. На початку сезону команди Третьої ліги було розділено на дві підгрупи. ФК «Щирець» у своїй групі виборов І місце та зустрівся з переможцем іншої підгрупи клубом «Тандем» з с. Жовтанці за виявлення абсолютного переможця ліги. По підсумкам двох зустрічей ФК «Щирець» став срібним призером Третьої ліги.

Фото без опису

З вітальним словом до щирецьких футболістів звернувся селищний голова Олег Василишин, відзначивши їхній успіх. Також селищний голова вручив грамоти селищної ради тренеру команди  Степану Михальчуку, президентові клубу Ярославу Сліпцю та Ігорю Пістуну, який на протязі сезону значно допомагав команді фінансово. Селищний голова довів до усіх інформацію, що нещодавно на сесії селищної ради була затверджена «Програма розвитку футболу Щирецької громади на 2022 рік», кошти якої будуть спрямовані на оплату заявочних листів для участі команд нашої громади в районній та обласній першості, суддівства та придбання футбольних м’ячів.

А самі нагороди, у вигляді величезного спортивного кубку та срібні медалі, футболістам вручав заступник голови Асоціації футболу Львівської області Мирон Молочій. Особисті нагороди у вигляді пам’ятних спортивних знаків отримали ще двоє наших футболістів – найкращий бомбардир першості Роман Дуфанець та найкращий півзахисник Мицько Ігор.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь