Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

19 Лютого, 2021 р., 11:20
Староста Соколівського старостинського округу Марія Голод висловлює ЩИРУ ПОДЯКУ ТОВ "ЗАХІД-АГРО МХП", ТОВ "АЛЬБА" та ВТП «ФІРМА СТАРТ» за надану техніку для вирішення питань щодо розчищення снігу на дорогах комунальної власності на території старостинського округу.
19 Лютого, 2021 р., 08:53
Заслужена нагорода учителя географії Деревацької С.П.
19 Лютого, 2021 р., 08:38
А по тій Коляді побувайте в гаразді,
17 Лютого, 2021 р., 11:14
Староста Гуменецького старостинського округу Валентина Крочак висловлює ЩИРУ ПОДЯКУ ТОВ "ТЕРРАНОВА-АГРО" та ВТП «ФІРМА СТАРТ» за надану техніку для вирішення питань щодо розчищення снігу на дорогах комунальної власності на території старостинського округу.
11 Лютого, 2021 р., 17:03
Щирецька селищна рада готує Стратегію розвитку пам’ятки культурної спадщини  національного значення – Церкви Різдва Богородиці в смт Щирець Пустомитівського району Львівської області.  Її розроблення відбувається в рамках проекту «Велике будівництво  в культурі». Для реалізації цього завдання залучаємо фахівців цієї галузі - Асоціацію органів місцевого самоврядування  ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА"
11 Лютого, 2021 р., 11:56
Щирецький селищний голова Олег Василишин та староста Пісківського старостинського округу Любов Паук висловлюють ПОДЯКУ ТОВ "ТЕРРАНОВА-АГРО" за надану техніку для вирішення питань щодо  розчищення снігу на дорогах комунальної власності на території  Щирецької селищної ради.
11 Лютого, 2021 р., 08:41
       9 лютого 2021 року у Щирецькій селищній раді  відбулася робоча зустріч голови Василишина Олега   та  заступника начальника комунального  закладу  Львівської обласної ради «Центр моніторингу соціальних програм та контролю за виплатою та призначенням допомог» Добрянського Андрія. На зустрічі було підписано договір про співпрацю  щодо оздоровлення  та відпочинку дітей пільгових категорій, які проживають на території нашої громади.
09 Лютого, 2021 р., 11:05
Щирецький селищний голова Олег Василишин та старости Дмитрівського  старостинського округу Олег Березовський, Гуменецького старостинського округу Валентина Крочак, Пісківського старостинського округу Любов Паук висловлюють ПОДЯКУ БФ "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" за надану техніку для вирішення питань щодо  розчищення снігу на дорогах комунальної власності на території  Щирецької селищної ради.
09 Лютого, 2021 р., 11:03
Щирецький селищний голова Олег Василишин та староста Дмитрівського  старостинського округу Олег Березовський висловлюють ПОДЯКУ ТОВ "ЗАХІДНІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ" за надану техніку для вирішення питань щодо  розчищення снігу на дорогах комунальної власності на території  Щирецької селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь