Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

24 Лютого, 2020 р., 20:01
Вічна пам’ять Героям… Пам’ятаймо їхній подвиг!
14 Лютого, 2020 р., 19:50
13 лютого 2020р., помер учасник АТО, наш земляк Михайло Мариняк. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.
11 Лютого, 2020 р., 20:28
9 лютого 2020 року минуло п'ять років, як безжальна, жорстока війна з російськими бойовиками обірвала життя нашого земляка, капітана медичної служби - ТАРАСА КОНЧЕВИЧА.
13 Січня, 2020 р., 09:45
Ось і в наші домівки прийшло свято Різдва Христового! Радісна звістка дзвенить колядою по всій Україні, кожне серце зігріває радість від народження Сина Божого. Різдво Христове – це нове очищення, яке виводить з темряви до світла, зцілює духовно, об’єднуючи людей в єдину могутню християнську родину. У ці дні всі люди переповнені щастям та надією на краще життя. З давніх-давен для українців різдвяні свята були джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в себе та краще майбутнє. Тепло Різдва запалює наші серця полум’ям Віри та Надії. Любов, котру принесло на землю Різдво, зобов’язує до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави, всесвіту.
16 Жовтня, 2019 р., 19:23
14 жовтня надзвичайно святковий день в Україні. Це День захисника України, День українського козацтва, День створення УПА та Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка є оберегом захисників та покровителькою козаків. У цей день у смт Щирець відбулися молебні біля могил героїв та святкова хода з метою вшанування мужності та хоробрості наших захисників України. Серед присутніх були воїни УПА, воїни АТО та чисельна щирецька громада, серед яких було багато молоді.
25 Вересня, 2019 р., 19:56
Древній Щирець подорослішав ще на один рік. 21 вересня 2019 року відбулося святкування Дня міста Щирець. Велика кількість глядачів зібралася на подвір`ї  Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, щоб разом розділити радість свята рідного містечка! Для Щирецької громади і гостей  була підготовлена яскрава і запальна концертна програма. У нашого міста так багато друзів, і всі вони з'їхалися до нас, щоб розділити радість цього свята разом з нами. Гості прибули з Ґуденсберґа (Німеччина), Єльч-Лясковіце (Польща) та Камєнна Ґура (Польща).
04 Вересня, 2019 р., 11:46
Висловлюємо щирі слова співчуття родині загиблого захисника України – учасника російсько-української війни Богдана Ховалка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь