Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

14 Лютого, 2020 р., 19:50
13 лютого 2020р., помер учасник АТО, наш земляк Михайло Мариняк. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.
11 Лютого, 2020 р., 20:28
9 лютого 2020 року минуло п'ять років, як безжальна, жорстока війна з російськими бойовиками обірвала життя нашого земляка, капітана медичної служби - ТАРАСА КОНЧЕВИЧА.
13 Січня, 2020 р., 09:45
Ось і в наші домівки прийшло свято Різдва Христового! Радісна звістка дзвенить колядою по всій Україні, кожне серце зігріває радість від народження Сина Божого. Різдво Христове – це нове очищення, яке виводить з темряви до світла, зцілює духовно, об’єднуючи людей в єдину могутню християнську родину. У ці дні всі люди переповнені щастям та надією на краще життя. З давніх-давен для українців різдвяні свята були джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в себе та краще майбутнє. Тепло Різдва запалює наші серця полум’ям Віри та Надії. Любов, котру принесло на землю Різдво, зобов’язує до внутрішнього відродження, до оновлення усього сущого: людини, сім’ї, нації, держави, всесвіту.
16 Жовтня, 2019 р., 19:23
14 жовтня надзвичайно святковий день в Україні. Це День захисника України, День українського козацтва, День створення УПА та Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка є оберегом захисників та покровителькою козаків. У цей день у смт Щирець відбулися молебні біля могил героїв та святкова хода з метою вшанування мужності та хоробрості наших захисників України. Серед присутніх були воїни УПА, воїни АТО та чисельна щирецька громада, серед яких було багато молоді.
25 Вересня, 2019 р., 19:56
Древній Щирець подорослішав ще на один рік. 21 вересня 2019 року відбулося святкування Дня міста Щирець. Велика кількість глядачів зібралася на подвір`ї  Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, щоб разом розділити радість свята рідного містечка! Для Щирецької громади і гостей  була підготовлена яскрава і запальна концертна програма. У нашого міста так багато друзів, і всі вони з'їхалися до нас, щоб розділити радість цього свята разом з нами. Гості прибули з Ґуденсберґа (Німеччина), Єльч-Лясковіце (Польща) та Камєнна Ґура (Польща).
04 Вересня, 2019 р., 11:46
Висловлюємо щирі слова співчуття родині загиблого захисника України – учасника російсько-української війни Богдана Ховалка.
20 Серпня, 2019 р., 19:55

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь