Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Пустомитівська ДПІ інформує

12 Травня, 2023 р., 08:13
Державною податковою службою України розроблено новий сервіс – «Калькулятор податку на майно» (https://tax.gov.ua/calculator) .
12 Травня, 2023 р., 08:13
На вебпорталі ДПС розпочав роботу розділ «Онлайн-навчання».
01 Травня, 2023 р., 08:07
В Пустомитівській податковій інспекції Головного управління ДПС у Львівській області нещодавно відбувся семінар для платників податків щодо декларування громадянами доходів за минулий рік та інших актуальних питань податкового законодавства. 
01 Травня, 2023 р., 08:06
Начальник Пустомитівської ДПІ Роман Сас  провів черговий «круглий стіл» з платниками податків, у ході якого ознайомив їх зі змінами у заповненні реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення.
24 Квітня, 2023 р., 11:42
Порядок функціонування «Електронного кабінету платника» (далі Електронний кабінет) затверджений наказом Міністерства фінансів України від 14.07.2017 № 637 зі змінами та доповненнями (далі – Наказ № 637).
17 Березня, 2023 р., 09:44
У Пустомитівській ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Роз’яснення податкового законодавства у сфері застосування РРО». На запитання платників податків відповідав начальник ДПІ Роман Сас.
17 Березня, 2023 р., 09:42
Днями у Пустомитівській ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся «круглий стіл» з платниками податків щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році. Під час заходу начальник інспекції Роман Сас розповів, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, яка ставка застосовується при оподаткуванні доходів, які терміни подання декларації і терміни сплати нарахованого податку. 
24 Лютого, 2023 р., 09:06
Пустомитівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадує, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та закордоном.
24 Лютого, 2023 р., 09:05
Пустомитівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що Наказом Міністерства фінансів України від 08.06.2021 року № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» (далі – Наказ № 329) та Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» (далі – Закон № 1914) внесено низку змін до відповідних нормативно-правових та законодавчих актів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь