Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Пустомитівська ДПІ інформує

14 Листопада, 2023 р., 10:32
Згідно з пунктом 37 розділу II Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29.07.2022 року № 163 (далі - Інструкція НБУ № 163), платіжна інструкція, оформлена платником в електронній або паперовій формі, повинна містити відповідні обов’язкові реквізити, зокрема, реквізит „Код платника”.
30 Жовтня, 2023 р., 08:18
Фахівці Пустомитівської ДПІ Головного управлінні ДПС у Львівській області інформують що платники податку на доходи фізичних осіб можуть скористатися правом на податкову знижку шляхом зменшення оподатковуваного доходу за наслідками 2022 року на суму фактично здійснених ним витрат у вигляді суми коштів, сплачених при страхуванні.
30 Жовтня, 2023 р., 08:18
На черговій зустрічі фахівці Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області розповіли платникам податків про податкові новації, запроваджені Законом України № 3219. 
13 Жовтня, 2023 р., 10:41
Згідно з пунктом 37 розділу II Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29.07.2022 року № 163 (далі - Інструкція НБУ № 163), платіжна інструкція, оформлена платником в електронній або паперовій формі, повинна містити відповідні обов’язкові реквізити, зокрема, реквізит „Код платника”.
31 Серпня, 2023 р., 11:49
Державна служба зайнятості і ПРООН за підтримки Уряду Німеччини організовує безкоштовне навчання за напрямом «монтаж санітарно-технічних систем і устаткування».
14 Серпня, 2023 р., 09:52
      Пустомитівська  ДПІ  Головного управління  ДПС у Львівській області інформує,  що у зв’язку з набранням з 01.08.2023 чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» поновлено відповідальності  за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» - з 1 серпня 2023 року до суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами,   проводять діяльність у сферах купівлі/продажу іноземної валюти, організації та проведення азартних ігор, а з 01.10.2023 відповідальність буде застосовуватись до всіх категорій платників податків, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.
11 Липня, 2023 р., 10:29
Львівська обласна служба зайнятості активно спрямовує зусилля на організацію громадських, суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру, щоби безробітні хоч якийсь період були залучені до трудової діяльності та розширили можливість знайти роботу на постійній основі, а територіальні громади могли вирішити нагальні питання життєдіяльності. Завдяки цьому у січні-червні 426 осіб мали гарантований легальний заробіток. Із них 186 клієнтів служби зайнятості виконували роботи тимчасового характеру або громадські, а 240 – суспільно корисні.
07 Липня, 2023 р., 08:01
Податківці Пустомитівської ДПІ провели сеанс зв’язку «гаряча лінія» щодо подання громадянами податкових декларацій про доходи та застосування програмних РРО фізичними особами-підприємцями. На запитання платників податків відповідав начальник Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Роман Сас.
07 Липня, 2023 р., 08:00
Пустомитівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до пункту 166.4 статті 166 Податкового кодексу України податкова знижка може бути надана виключно резиденту, який має реєстраційний номер облікової картки платника податку, а так само резиденту - фізичній особі, яка через свої релігійні переконання відмовилась від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомила про це відповідний контролюючий орган і має про це відмітку у паспорті. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь