Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Пустомитівська ДПІ інформує

30 Листопада, 2022 р., 10:38
Пустомитівська ДПІ: Закон України №1914: Щодо мінімального податкового зобов’язання  
23 Листопада, 2022 р., 08:11
Нещодавно начальник Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Роман Сас поспілкувався із додзвонювачами «гарячої лінії» з роз’яснення  питань застосування спрощеної системи оподаткування. Надаємо найбільш актуальні питання та відповіді на них увазі читачів.
23 Лютого, 2022 р., 08:10
Днями, в ході проведення зустрічі з відвідувачами ЦОП Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, завідувач сектору з надання адміністративних та інших послуг Пустомитівської ДПІ Андрій Костишин ознайомив присутніх з новаціями податкового законодавства у 2022 році, зокрема і щодо застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку 2-4 груп. 
23 Лютого, 2022 р., 08:08
Днями фахівці Пустомитівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області провели чергову роз’яснювальну роботу з платниками єдиного податку щодо деталей застосування РРО/ПРРО, основних аспектів податкової амністії та декларування доходів, отриманих протягом 2021 року.
16 Лютого, 2022 р., 17:25
Пустомитівська  державна  податкова інспекція продовжує налагоджувати  тісну співпрацю з об’єднаними територіальними громадами. Так, нещодавно в приміщенні Пустомитівської ДПІ начальником інспекції Романом Сасом було проведено ряд зустрічей з головами територіальних громад району щодо актуальних питань оподаткування.
09 Лютого, 2022 р., 16:05
Питання одноразового (спеціального) добровільного декларування та декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2021 року під час семінару-практикуму у Пустомитівській ДПІ
09 Лютого, 2022 р., 16:02
Днями начальником Пустомитівської ДПІ Романом Сасом було проведено зустріч  з платниками податків району. Питання, які обговорювались, стосувалися декларування доходів громадян за 2021 рік, одноразового (спеціального) добровільного декларування та особливостей застосування РРО/ПРРО.
01 Лютого, 2022 р., 17:23
Про одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб
01 Лютого, 2022 р., 17:21
           Пустомитівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом України від 03.06.2021 № 1525-IX „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам” (далі - Закон №1525) передбачено доповнення Податкового кодексу нормами щодо визначення окремого порядку  оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання особами-нерезидентами електронних послуг фізичним особам, місце постачання яких розташоване на митній території України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь