Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Про актуальні питання податкового законодавства на семінарі у Пустомитівській ДПІ

Дата: 01.05.2023 08:07
Кількість переглядів: 99

В Пустомитівській податковій інспекції Головного управління ДПС у Львівській області нещодавно відбувся семінар для платників податків щодо декларування громадянами доходів за минулий рік та інших актуальних питань податкового законодавства. 

Фото без опису

Фахівці Пустомитівської ДПІ розповіли про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році та наголосили які доходи необхідно задекларувати, які ставки застосовуються при оподаткуванні доходів та які терміни подання декларації. Також наголосили, що подати декларацію про майновий стан і доходи громадяни можуть не лише особисто, але й через Електронний кабінет платника. Податківці зазначили, що з метою спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи, податкова служба запровадила сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» у приватній частині Електронного кабінету. 

Крім того, розповіли про переваги подання звітності в електронному вигляді та можливість отримувати актуальну інформацію з питань податкового законодавства через електронні сервіси ДПС.

На семінарі йшлося також про умови перебування на спрощеній системі оподаткування, поданні звітності платниками єдиного податку, про введення в дію нових бюджетних рахунків для сплати мінімального податкового зобов’язання та нові правила заповнення платіжних доручень на сплату податків та ЄСВ, про порядок розрахунку мінімального податкового зобов’язання та умови застосування РРО.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь