Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

19 Вересня, 2021 р., 15:19
Вітаємо жителів Щирця та громади!!!
11 Вересня, 2021 р., 08:49
Вітаємо з Днем фізичної культури та спорту усіх спортсменів та їх наставників, викладачів фізичної культури, ветеранів та шанувальників спорту Щирецької громади!Бажаємо Вам міцного здоров'я, наснаги, спортивних та життєвих перемог, успіхів у всіх починаннях!!!
05 Вересня, 2021 р., 08:46
4 вересня в м. Львові в Стрийському парку проходили обласні змагання з легкоатлетичного кросу за програмою ХХХ обласних комплексних Ігор Львівщини. В заході взяли участь легкоатлети і нашої громади. Були представники і серед дорослих спортсменів, ветеранів спорту і людей з інвалідністю. Дистанції були від 1 км до 3 км. Усі виступили відповідно своїх можливостей та принесли необхідні залікові очки.
03 Вересня, 2021 р., 08:43
2 вересня минуло 2 роки, як у російсько-українській війні загинув наш земляк, уродженець с. Лани Богдан Ховалко. Провели Героя в останню путь 4 вересня 2019 р., похований на кладовищі в Щирці.
31 Серпня, 2021 р., 10:25
До Дня Незалежності в нашій громаді були проведені спортивні змагання. В Щирці на відкритому майданчику відбулись змагання з волейболу, в яких взяли участь як і дорослі волейболісти, так і ветерани спорту. Кращими гравцями змагань визначено Вадима Бокала, Романа Савку та Михайла Базиліва. Переможців, призерів та кращих гравців нагороджено спортивними медалями та дипломами.
29 Серпня, 2021 р., 17:21
Дата приурочена до дня виходу українських військ з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року, дня найбільших втрат української армії на Донбасі...
20 Серпня, 2021 р., 08:16
У м. Трускавець 13-15 серпня проходив Міжнародний конкурс – фестиваль мистецтв «Яскраві таланти літа», який проводила Дитяча громадська організація «Співограй» за підтримки Трускавецької міської ради. В цьому заході брали участь і діти з Народного ансамблю танцю «Щирчанка» Щирецького народного дому, керівник Світлана Дьякун, які стали Лауреатами першої премії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь