Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

30 Грудня, 2021 р., 20:30
Головною подією для кожної дитини, яка навчається у музичній школі, є концерт для батьків. Попри непереборні хвилювання вчителів та їхніх вихованців, з цим завданням учні нашої дитячої музичної школи чудово впоралися. Участь  беруть всі вихованці школи. Цей академконцерт — справжня культурно-мистецька подія для батьків та вчителів, презентація творчих надбань дітей за півріччя.
28 Грудня, 2021 р., 20:16
В спортивному залі Щирецького ліцею ім. Героя України Богдана Ільківа школи 26 грудня проходив традиційний ХV- й волейбольний турнір пам’яті вчителя фізичної культури Щирецької середньої школи Копитка Євгена Михайловича. В змаганнях взяло участь п’ять команд: дві щирецьких, команда с. Лани, школярі ліцею та гості з Великого Любіня. Учасників змагань привітав селищний олова Олег Василишин та директор ліцею Марія Попович. Підсумкове турнірне становище команд виявилось таким: І місце у щирецьких волейболістів, ІІ місце  у команди с. Лани, ІІІ місце також у щирецької команди «Легіон», ІV місце у гостей з Великого Любіня, V – в учнів ліцею.
28 Грудня, 2021 р., 19:45
В неділю, 26 грудня, в  актовому залі  Щирецького ліцею ім. Героя України Богдана Ільківа відбулось нагородження футболістів футбольного клубу «Щирець» по підсумкам участі команди в Третій Лізі Львівської області сезону 2021 року. На початку сезону команди Третьої ліги було розділено на дві підгрупи. ФК «Щирець» у своїй групі виборов І місце та зустрівся з переможцем іншої підгрупи клубом «Тандем» з с. Жовтанці за виявлення абсолютного переможця ліги. По підсумкам двох зустрічей ФК «Щирець» став срібним призером Третьої ліги.
24 Грудня, 2021 р., 19:54
В неділю, 26 грудня цього року, в  актовому залі  Щирецького ліцею ім. Героя України Богдана Ільківа, в 13.00 год. відбудеться  нагородження футболістів футбольного клубу «Щирець» по підсумкам участі команди в Третій Лізі Львівської області сезону 2021 року.
19 Грудня, 2021 р., 23:43
З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Адже вони знають, що за слухняність, старанність та доброту Святий принесе їм безліч подарунків.
17 Грудня, 2021 р., 21:15
11 грудня в НД смт Щирець пройшов «Вечір українських традицій». Він був надзвичайно цікавим та дещо незвичним. Говорили про жінку, українку, берегиню, маму, дружину. Українську жінку завжди впізнавали за способом хусткування,  якого статусу жінка:  заміжня чи ні,  молодиця чи старша, вдовиця чи дружина. Хустина – це оберіг жіночої краси. Нею підкреслювали кращі риси жінки, а недоліки вдало маскували під барвистими нитками. Про це та багато іншого розповідала нам членкиня ВГО «Союзу Українок», «Національної спілки журналістів України», літератор, чарівна українка  Віра Олеш. А ще п. Віра захусткувала усіх присутніх в залі жінок барвистими хустинами.
15 Грудня, 2021 р., 11:10
За підсумками конкурсу ТОП – 10 кращих Народних домів Львівщини та ТОП – 10 кращих бібліотек Львівщини, який проводив Департамент культури, національностей та релігій Львівської ОДА,  Народний дім смт Щирець ввійшов в ТОП 10 найкращих Народних домів, а Щирецька бібліотека – в ТОП - 10 найкращих бібліотек Львівщини.
14 Грудня, 2021 р., 11:17
Для бібліотечних працівників Щирецької громади 10.12.2021 р. відбувся семінар за участю зав. науково-методичним відділом Львівської обласної бібліотеки для дітей Люби Стефанівни Сташко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь