Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

21 Грудня, 2022 р., 10:43
19.12.2022р. Щирецькою селищною радою організовано свято до Дня Святого Миколая у Народному Домі смт Щирець для діток із сімей у складних життєвих обставин, учасників АТО(ООС) та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Щирецької селищної ради. Діти отримали незабутні враження від перегляду святкової вистави «Попелюшка», проте найбільше чекали приходу Святого Миколая. Адже знали, що Чудотворець для кожної дитини підготував солодкий подарунок.
31 Жовтня, 2022 р., 10:34
Щирецька селищна рада висловлює щиру подяку команді  ГО «Лісові ініціативи і суспільство» за надану гуманітарну допомогу та підтримку внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на території нашої громади.
06 Жовтня, 2022 р., 11:34
03 жовтня 2022 року уже в друге працівниками селищної ради,  за сприяння ГО «Лісові ініціативи і суспільство» було надано гуманітарну допомогу, а саме  продуктові набори  та засоби гігієни  для 62 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Щирецької громади
13 Вересня, 2022 р., 09:23
«Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» розміщена за посиланнями:
10 Вересня, 2022 р., 11:26
       Протягом вересня відділом соціального захисту населення Щирецької селищної ради було проведено акцію «Готуємо дітей до школи» для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
05 Вересня, 2022 р., 09:27
05 вересня 2022 року працівниками селищної ради,  за сприяння ГО «Лісові ініціативи і суспільство» було надано гуманітарну допомогу, а саме  продуктові набори (кукурудза, олія, борошно пшеничне, цукор, макарони, вівсяні пластівці, рис, горох колотий, консервовані кукурудза, горошок і квасоля, молоко згущене, чай) та засоби гігієни (щітка і паста зубна, мило тверде, шампунь, засіб для миття посуду, порошок для прання автомат) для 47 сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Щирецької громади.
20 Липня, 2022 р., 13:54
19 липня Ірина Панчишин, начальниця відділу соціального захисту населення Щирецької ТГ взяла участь у зустрічі із командою громадської організації “Лісові ініціативи і суспільство” та представниками Бориславської, Журавненської та Золочівської ТГ. Захід був організований задля налагодження співпраці та координації спільних зусиль для забезпечення гуманітарних потреб ВПО віком від 30 років.
14 Липня, 2022 р., 10:17
Повідомляємо, що із 01.06.2022 в м. Львові у взаємодії з Львівською обласною військовою адміністрацією працює Офіс підтримки родин військовослужбовців. Офіс створено наказом голови обласної військової адміністрації від 01.06.2022 № 88/22.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь