Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

23 Червня, 2022 р., 10:07
З метою забезпечення підтримки ветеранів та членів сімей ветеранів, подальшої їх реадаптації та реінтеграції до мирного життя через відповідні проєкти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021р. No 720 ?Про утворення бюджетної установи “Український ветеранський фонд” у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України була утворена бюджетна установа “Український ветеранський фонд” (далі – Фонд).
24 Грудня, 2021 р., 15:56
Увага!!! Наявні дві безоплатні путівки для дітей пільгових категорій віком 7-18 років для оздоровлення та відпочинку у дитячий табір «Соколята», за адресою Львівська обл., Самбірський р-н, м. Хирів. Тривалість зміни із 05 січня до 25 січня 2021 року включно.
23 Жовтня, 2021 р., 11:49
Щирецька селищна рада висловлює щиру вдячність Гарасиму Назарію, директору ТОВ "ЗАХІДНІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ", за співпрацю та надання своєчасної фінансової благодійної підтримки потребуючій сім’ї Кулик Іванни Ігорівни, жительці с. Горбачі, на покриття боргу за електроенергію.
28 Вересня, 2021 р., 09:04
25 вересня відділом соціального захисту населення Щирецької селищної ради було організовано одноденну поїздку в Карпати для учасників АТО (ООС) та їх сімей, приурочену до Дня Захисника України. Учасники поїздки відвідали озеро Синевир, яке є найбільшим та найглибшим високогірним озером України.
16 Вересня, 2021 р., 08:25
УВАГА! Благодійний фонд "Назарет" прийме на реабілітацію від узалежнення (наркотичного, алкогольного, ігрового) ветеранів російсько - української війни. Рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 №53 затверджено Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки, одним із заходів якої є психологічна підтримка та подолання наслідків травмуючих подій учасників АТО (ООС). З Програмою реабілітації для узалежненої особи, яка триває до 3-х місяців, можна ознайомитися згідно додатку. За додатковою інформацією можна звертатися у відділ соціального захисту населення Щирецької селищної ради.
03 Вересня, 2021 р., 10:47
Протягом серпня відділом соціального захисту населення Щирецької селищної ради було проведено акцію «Готуємо дітей до школи» для дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
19 Липня, 2021 р., 08:18
       18 липня відділом соціального захисту населення Щирецької селищної ради було організовано екскурсію для дітей з багатодітних сімей, дітей учасників АТО та інших соціально-незахищених категорій. Ми мандрували  до смт Вигода на Івано-Франківщині, де знаходиться музей медоварні «Чорна бджола», інтерактивний музей «Центр спадщини вигодської вузькоколійки». Діти із задоволенням подорожували вузькоколійкою «Карпатський трамвайчик». Завершальною зупинкою нашого маршруту був  Гошівський   монастир  (згромадження   сестер Пресвятої родини ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь