Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

30 Червня, 2021 р., 20:33
25.06.2021 року  відділом соціальної роботи  Щирецької селищної ради було організовано поїздку в Карпати, приурочену  до Дня Конституції України.  Відбулося сходження на   г. Хом’як (1542 м) Івано-Франківської області. Участь у мандрівці взяли  учасники АТО та їхні родини. 
07 Травня, 2021 р., 11:22
        Щирецькою селищною радою, в особі відділу соціальної роботи у другій половині квітня було проведено акцію «Великодній кошик» для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Продуктові набори отримали 42 сім’ї.
05 Травня, 2021 р., 11:11
Щирецька селищна рада інформує, що Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації створено  публічний  канал «Інформпортал  АТО Львівщини» для  інформування учасників АТО/ООС Львівщини для інформування учасників АТО/ООС Львівщини  про новини у ветеранській сфері, актуальні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів в соціальній мережі Telegram: https://t.me/loda_sector_ato.
22 Грудня, 2020 р., 11:01
      18.12.2020 року відділ соціальної роботи спільно із відділом культури, молоді, спорту та інформаційної  політики та службою у справах дітей провели свято Св. Миколая для дітей  із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Діти мали нагоду подивитися  святкову виставу «Хто вкрав Святого Миколая», після чого отримали солодощі. Подарунки для дітей придбано Щирецькою селищної ради, підприємцями, агрофірмами та меценатами, за що усім щира подяка.
13 Жовтня, 2020 р., 11:55
10.10.2020 Щирецька селищна рада з нагоди Дня захисника України організувала поїздку для учасників АТО та ООС і членів їх сімей.
10 Липня, 2020 р., 11:22
9 липня 2020 року в приміщенні Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів в рамках  реалізації  проєкту ДІ (деінституалізації) на Львівщині, за сприянням ГО “Львівська освітня фундація” та спільними зусиллями Щирецької селищної ради і ГО “Майдан-Щирець” відбулося відкриття “Кімнати підтримки сім’ї”. Ця кімната призначена для дітей з особливими потребами та дітей зі сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах Щирецької громади.
22 Червня, 2020 р., 09:09
20.06.2020 року представники МБФ «Вектор Надії» п. Євгенія, Діана та п. Олег, разом з головою Щирецької селищної ради Василишином Олегом та начальником відділу соціальної роботи Іриною Панчишин відвідали дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
10 Червня, 2020 р., 09:06
Вітаємо переможців конкурсу на кращий малюнок "Щасливі моменти життя під час карантину".
28 Травня, 2020 р., 16:07
Відділ соціальної роботи спільно з відділом культури, молоді, спорту та інформаційної політики до Дня захисту дітей проводить конкурс дитячого малюнка на тему "Щасливі моменти життя під час карантину".
17 Квітня, 2020 р., 17:58
Під час карантину Щирецькою селищною радою було створено пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів першої необхідності соціально незахищеним мешканцям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Цей пункт  знаходиться у приміщенні  народного дому смт Щирець.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь