Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

06 Березня, 2023 р., 15:29
На початку місяця березня,  дякуючи о.Тарасу - настоятелю церкви Пресвятої Трійці УГКЦ у смт Щирець, КП «Турбота» отримало гуманітарну допомогу для своїх підопічних від Благодійного фонду "Карітас-Львів УГКЦ" у кількості 40 пакунків. Пакунки містили крупи, макарони, консерви, солодощі тощо та гігієнічні набори з побутовою хімією та засобами індивідуального догляду.
16 Грудня, 2022 р., 17:36
В очікувані Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят ми з вірою дивимось вперед, ставимо перед собою нові цілі і завдання.  
04 Листопада, 2022 р., 09:26
Кожен рік, в першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери!  Цьогоріч, цей День випадає на 6 листопада.
30 Вересня, 2022 р., 19:06
 01 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління.
23 Серпня, 2022 р., 15:14
З нагоди святкування 31-ї річниці Дня Незалежності України, в складних умовах загарбницької війни з боку росії,  КП «ТУРБОТА» Щирецької селищної ради у черговий раз за кошти місцевого бюджету Щирецької селищної ради закупило і напередодні свята з побажаннями миру, здоров’я та добра вручило 56 продуктових наборів одиноким особам похилого віку та одиноким особам з інвалідністю.
28 Червня, 2022 р., 09:12
Завдяки фінансуванню ЩИРЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, комунальне підприємство «ТУРБОТА» Щирецької селищної ради в умовах воєнного часу продовжує роботу з надання адресної натуральної допомоги у вигляді продуктових наборів найбільш вразливим верствам населення громади - одиноким особам похилого віку та особам з інвалідністю.
20 Квітня, 2022 р., 10:55
Христове  Воскресіння – це свято доброти і вічності,  яке породжує в душі кожного з нас особливе тепло і дарує надію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь