Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

05 Листопада, 2023 р., 10:02
День працівника соціальної сфери в Україні відзначається щорічно в першу неділю листопада.   Цьогоріч свято припадає на 5 листопада.
01 Жовтня, 2023 р., 10:09
Щороку, 1 жовтня, українці разом зі всією світовою спільнотою засвідчують глибоку пошану людям похилого віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами утверджували Українську державність, і  є носіями кращих трудових і культурних традицій.
12 Вересня, 2023 р., 10:28
На виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом соціального захисту населення закуплено соціальну послугу: Проведення корекції поведінки для осіб, які вчинили домашнє насильство.
23 Серпня, 2023 р., 16:16
До Дня Незалежності України комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Щирецької  селищної ради за кошти  місцевого  бюджету  вкотре  закупив  продукти харчування  на  загальну   суму  24440,0 грн. для 52 одиноких осіб похилого віку та з інвалідністю, які через різні життєві обставини залишилися самотніми та опинилися у складних життєвих обставинах і  потребують постійної уваги, опіки та допомоги.
03 Серпня, 2023 р., 20:02
02.08.2023р. у приміщені Львівської обласної ради за організації  Обласної асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" і  Благодійного фонду «Рокада» Львів,  відбувся навчальний тренінг, на якому обговорювалися  всі можливі кризові ситуації та проблеми матеріального і психологічного характеру,  які часто виникають під час соціальної  роботи з особами та сім’ями, які постраждали  від війни. 
27 Червня, 2023 р., 20:05
Підтримка незахищених верств населення та вразливих категорій громадян – один з важливих пріорітетів Щирецької селищної ради.
10 Квітня, 2023 р., 10:03
             В передсвятковому очікуванні світлого Христового Воскресіння, КП«ТУРБОТА» за сприяння Щирецької селищної ради не оминуло увагою одиноких осіб похилого віку та одиноких осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку у комунальному підприємстві.
06 Березня, 2023 р., 15:29
На початку місяця березня,  дякуючи о.Тарасу - настоятелю церкви Пресвятої Трійці УГКЦ у смт Щирець, КП «Турбота» отримало гуманітарну допомогу для своїх підопічних від Благодійного фонду "Карітас-Львів УГКЦ" у кількості 40 пакунків. Пакунки містили крупи, макарони, консерви, солодощі тощо та гігієнічні набори з побутовою хімією та засобами індивідуального догляду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь