Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

02 Січня, 2023 р., 10:24
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  відповідно до Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства  регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства № 199 від 20.05.2013 та Наказом Міністерства розвитку  громад та територій №  333 від 14.12.2021,  відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Щирецької селищної ради інформує про початок роботи з проведення містобудівного моніторингу територій населених пунктів на території Щирецької селищної територіальної громади (смт Щирець, с. Сердиця, с. Лани, с. Дмитре, с. Горбачі, с.Попеляни, с. Черкаси, с. Піски, с.Соколівка, с. Никонковичі, с. Гуменець), на які розроблені генеральні плани, та підготовку аналітичного звіту.
30 Червня, 2022 р., 18:32
   З 30 червня 2022 року по 30 липня 2022 року триватиме процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації проєкту «Детальний план території в межах землекористування Львівської залізниці та ПП «Волтан» на території Щирецької селищної ради (за межами населених пунктів)» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.
23 Червня, 2022 р., 08:18
   З 23 червня 2022 року по 23 липня 2022 року триватиме процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації проєкту «Детального плану території фермерського господарства «Галич Еко» в с. Сердиця (за межами населеного пункту) Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області».
11 Грудня, 2021 р., 08:49
   Щирецька селищна рада Львівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиці В. Івасюка в с. Лани (за межами населеного пункту) Львівського району Львівської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь