Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

27 Листопада, 2020 р., 17:38
З 1 вересня по 22 листопада  проходила VІІ  Всеукраїнська онлайн-олімпіада «На Урок» з біології, хімії та фізики, у якій  взяли участь  85  учнів  8-11 класів Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів Щирецької селищної ради. Цього року інтернет-олімпіада – новий формат інтерактиву для учнів, а ще це поєднання освітніх трендів, духу змагання та потреби в активному навчальному процесі під час карантину. Головний принцип дистанційної олімпіади – взяти участь може кожен, незалежно від рівня знань і місця проживання.  Усі учасники отримали дипломи та сертифікати за участь.  Учителі  Даць О.С. (біологія, хімія)  та Соколова В.І. (фізика ) отримали  свідоцтва про підготовку учасників і призерів, а ще – іменні подяки за залучення великої кількості учасників.
27 Листопада, 2020 р., 17:32
Митрополит Андрей Шептицький ( мирське ім'я Роман Марія Александр Шептицький) – український релігійний діяч, меценат, граф.
07 Жовтня, 2020 р., 09:42
За розум, за сердечність, доброту,
07 Жовтня, 2020 р., 09:25
2 жовтня 2020 року відбулося  нагородження лауреатів конкурсу "Учитель року -2020". Приємні зустрічі, захопливі спогади, святкування дня вчителя у Львівському будинку вчених.
25 Серпня, 2020 р., 10:29
З метою забезпечення належної підготовки до початку нового 2020-2021 навчального року, створення в закладах освіти Щирецької громади відповідних умов навчання та виховання учнів, підвищення відповідальності всіх учасників освітнього процесу за якість підготовки закладів освіти до роботи в умовах адаптивного карантину, проведено комісійний огляд закладів загальної середньої освіти.
29 Липня, 2020 р., 12:26
Не викликає сумніву, що правильно встановленими, цілими, міцними, безпечними сходами можна
29 Травня, 2020 р., 15:45
Дорога Щирецька громадо! Вітаємо усіх Вас із закінченням навчального року! Усім здоров‘я, здоров‘я, здоров‘я! Дуууже хочемо зустрітись 1 - го вересня на подвір‘ї нашої школи! Хай щастить!
21 Травня, 2020 р., 09:37
Безвідповідальне ставлення людини до природи впливає на її екологічний стан. Щодня у новинах з’являються заголовки про руйнівні урагани, землетруси й повені, які нищать на своєму шляху дерева та будинки. Екологи б’ють на сполох й закликають підприємства зменшити викиди небезпечних відходів в атмосферу та сортувати сміття.
14 Травня, 2020 р., 12:43
Сьогодні світ зіштовхнувся із серйозним супротивником – коронавірусом нового типу SARS-CoV-2, який є збудником хвороби COVID-19. Кожен із нас, дотримуючись простих правил, також відіграє значну роль у протидії поширенню цього небезпечного збудника. Важливо, аби школярі також розуміли серйозність захворювання та знали, як діяти під час пандемії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь