Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

14 Липня, 2022 р., 16:10
Щирецька селищна рада висловлює подяку ТОВ «Крайзель – Будівельні матеріали» та ТОВ «Ефе –Бетон» за надану спонсорську допомогу при проведенні ремонту частини ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141214 Щирець–Красів, яка проходить через с. Піски Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.
06 Липня, 2022 р., 09:50
Війна в Україні триває.  І  хоча наша армія вже стала доволі сучасною і боєздатною,  ми всі разом повинні боротись з ворогом, підтримувати ЗСУ. Саме тому  волонтерська допомога і нині залишається на часі, бо не усім необхідним, на жаль, наша держава спроможна забезпечити повсякденні потреби військових. Тому з перших днів війни і до остаточної перемоги наш обов'язок  завжди допомагати нашим бійцям.
30 Червня, 2022 р., 23:17
Загинув за Україну, за своїх друзів, рідних, за своїх улюблених донечок…
28 Червня, 2022 р., 21:26
26 червня 2022 року на сході України в російсько-українській війні загинув мешканець нашої громади
14 Червня, 2022 р., 10:13
         Ми переживаємо непрості часи воєнного стану в країні… Проте життя продовжується, і навіть під час війни ми маємо зібрати власні зусилля для наведення благоустрою.
20 Травня, 2022 р., 17:00
19 травня 2022 року відбулася чергова сесія Щирецької селищної ради. На сесії було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, було внесено зміни в пункт 1 рішення Щирецької селищної ради від 12 січня 2022 року № 924 «Про встановлення надбавок та преміювання селищного голови Щирецької селищної ради», згідно якого голові зменшено розмір премії, відповідно до його заяви.  З 1 травня вона становить 10% посадового окладу, який є загальнообов’язковим.
26 Квітня, 2022 р., 08:16
На цій фотографії вся наша Україна. Вся Україна у нас в Щирці. Тут Харків, Слов’янськ, Сєвєродонецьк, Луганськ, Ірпінь, Нова Каховка, Лисичанськ, Краматорськ, Овідіопіль.  Усі українці. У кожного своя доля, але у всіх одна біда, у всіх одне прагнення, у всіх одна мета – незалежна цивілізована Україна. Незалежна від росії, незалежна від мутантів зі сходу. Незалежна від племені злодіїв, псевдослов’ян та псевдохристиян.
19 Квітня, 2022 р., 12:29
СБУ повідомила про підозру у державній зраді чиновниці одного з «міністерств АР Крим»: зловмисницю взято під варту

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь