Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Оголошення

09 Липня, 2021 р., 22:12
Щирецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу соціального захисту населення Щирецької селищної ради.
09 Липня, 2021 р., 22:10
Щирецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера (керівника) комунальної установи «Централізована бухгалтерія закладів освіти» Щирецької селищної ради.
07 Липня, 2021 р., 17:37
Задекларована праця – гарантує трудові та соціальні права. Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.
05 Липня, 2021 р., 17:53
До уваги керівників сільськогосподарських підриємств Щирецької об’єднаної територіальної громади!   08 липня 2021 року о 12 год відбудеться Online нарада заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка з організаційних питань проведення жнив 2021 року у форматі ZOOM конференції. Просимо керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств зголоситися щодо проведення даної наради в Щирецьку селищну раду.
05 Липня, 2021 р., 09:52
Щирецька селищна рада Львівського району Львівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти виконавчого комітету Щирецької селищної ради.
02 Липня, 2021 р., 16:36
6 липня 2021 року
01 Липня, 2021 р., 22:59
Оголошення!!! Інсулін!!! Жителі Щирецької громади, які хворіють на цукровий діабет та потребують інсулінотерапії можуть отримати препарати інсуліну на підставі рецептів в аптеці "3і" за адресою смт Щирець пл.Ринок, 10. Також, додатково повідомляємо, що на даний час триває процес підписання договору з аптекою "DS", що знаходиться за адресою смт Щирець, пл.Ринок, 13а. Тому за кілька днів препарати інсуліну можна буде отримати і там.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь