Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

22 Липня, 2021 р., 10:57
З початку року на водоймах країни загинуло 836 осіб! Рятувальники закликають дотримуватися правил безпеки на воді! Проте, навіть катастрофічно високий показник смертності на водних об'єктах не лякає людей. Попри постійні застереженнями співробітників Служби порятунку, люди ігнорують найелементарніші правила поведінки на воді.
07 Квітня, 2021 р., 08:05
23 Березня, 2021 р., 10:43
Законопроект 2339 передбачає наступні покарання.
23 Березня, 2021 р., 10:30
Причинами виникнення пожеж в природних екосистемах є необережне поводження з вогнем дітей та дорослих, спалювання сміття поблизу житлових будинків і на території, прилеглій до лісових масивів, іскри з вихлопних труб автотранспорту, блискавки, самозаймання промасленого обтирального матеріалу, ефект фокусування сонячних променів на склі та консервних бляшанках, залишених людьми на природі.
18 Березня, 2021 р., 14:19
Із початком опалювального сезону мешканці для зігрівання використовують різні “підручні” методами, які можуть створити реальну небезпеку для здоров’я та життя прямо у вдома. Йдеться про чадний газ. Цей допис — нагадування про те, аби ви перевірили, чи справні прилади у вас вдома чи достатньо ви провітрюєте приміщення, та знали, як швидко можна розпізнати отруєння цим газом.
04 Січня, 2021 р., 14:37
Пам’ятайте, тривале перебування на холоді може призвести до переохолодження. Найчастіше замерзають кінцівки, ніс, вуха та щоки.
17 Листопада, 2020 р., 10:36
Пожежа – це неконтрольоване горіння поза спеціальним вогнищем, що розповсюджується. Щорічно від пожеж стається безліч нещасних випадків, завдаються значні матеріальні втрати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь