Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

21 Листопада, 2018 р., 20:34
З нагоди 100-річчя проголошення Західноукраїнської Народної Республіки, в Опорному закладі Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів відбувся фестиваль стрілецької пісні. Зокрема,  8 листопада перший урок розпочався ранковою бесідою: «ЗУНР — феномен національного державотворення». Учні старших класів взяли участь в покладанні квітів та запаленні свічок пам’яті на похованнях героїв ЗУНР, в рамках проекту «Свічка пам’яті. Меморіально-пам'яткознавчий вимір історії ЗУНР».
13 Листопада, 2018 р., 20:40
        У п'ятницю, 9 листопада,  у  Горбачівському НВК І-ІІ ступенів було проведено  свято осені. Цьому передувала велика організаційна підготовка. Учні 4 класу готували  костюми, декорації, пісні, вірші, малювали стінгазети. На свято запросили своїх батьків, вчителів і друзів.
13 Листопада, 2018 р., 20:29
9 листопада вся Україна відзначає важливе свято – День української писемності та мови. «Рідну свою мову я люблю» - під таким гаслом проходило святкування в Опорному закладі Щирецькій ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа. Учнівський парламент  навчального закладу разом з учителями української мови та літератури ретельно готувалися до цього дня.
06 Листопада, 2018 р., 11:59
1 листопада 1918 року на стародавній ратуші Львова вперше замайорів національний жовто-блакитний стяг, виникла національна українська держава. З цієї нагоди в Горбачівському НВК І-ІІ ступенів відбулися заходи, присвячені 100- річчю  Дня проголошення ЗУНР.
06 Листопада, 2018 р., 11:44
У день 100-річчя Листопадового чину та проголошення ЗУНР у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ст. на уроках історії учителі Косилович О.О. та Василишин О.Б. провели бесіди у всіх класах про ці дуже важливі в історії України події. А учні 10-х класів переглянули документальний фільм про створення УГА «Легіони». Учні були захоплені тим, що Львів 21 день був столицею ЗУНР, а на львівській ратуші майорів жовто-блакитний стяг. Для нинішнього покоління ЗУНР та УГА завжди будуть прикладом національного поступу для українців.
06 Листопада, 2018 р., 11:05
    1 листопада 1918 року у Львові проголошено незалежну державу –  Західно - Українську Народну Республіку.
31 Жовтня, 2018 р., 10:32
У перший день навчання, після канікул, відбулася зустріч семикласників Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів з представниками ювінальної поліції. Школярі на конкретних життєвих прикладах зрозуміли те, чому треба знати і виконувати Правила дорожнього руху, Правила для учнів, як вберегти себе від необдуманих них вчинків і не завдавати клопоту власним батькам. Гості радо відповідали на усі запитання слухачів.
31 Жовтня, 2018 р., 10:27
На канікулах учні 5-9 класів Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів разом з педагогами Доскоч Г.В., Моцяк Н.Б. та Кнігініцькою І.В. побували у Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка та Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського.
31 Жовтня, 2018 р., 09:17
В останній день навчання, перед канікулами, учкомом Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів проведено конкурс плакатів на тему «Людина – не товар». Найкращими були плакати 9-го та 8-Б класів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь