Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Новини

31 Грудня, 2021 р., 08:13
У межах проекту “Різдвяний Конвой” напередодні Новорічних та Різдвяних свят діти з Щирецької громади отримали подарунки. Це один із найбільш улюблених проектів,  який “Народна Самооборона” Львівщини реалізовує спільно з німецькими партнерами із WPK “WeihnachtspackchenkonvoigGmbH”  та “Ротарі клуб “Львів Інтернешнл”.
28 Грудня, 2021 р., 09:38
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає посилити контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.
14 Липня, 2021 р., 09:35
Літо у Щирецькій громаді для дітей розпочалось з чудових подорожей та відвідування цікавих заходів. Діти з нашої громади охоче подорожували у Верховину, та відвідали «Дитячу планету» у  місті Львові. Окрім того за сприяння Львівської обласної служби у справах дітей, служби у справах дітей  Львівської державної адміністрації та служби у справах дітей Щирецької селищної ради,  наші діти відсвяткували День батька у Горіховому гаю, де взяли участь у цікавих майстер-класах, а також переглянули мультик про «Кролика Петрика». В кінці червня вони відвідали святкову виставу  музично-циркового арт-проєкту «КОЛО» за участю зіркової гості Аліни Паш у Львівському державному цирку.
29 Січня, 2021 р., 08:38
Сьогодні завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Пустомитівської районної філії ЛОЦЗ Тетяна Куцела здійснила робочий виїзд у Щирецьку територіальну громаду.
25 Січня, 2021 р., 20:41
22.01.2021 року  у Щирецькій селищній раді відбулося засідання комісії щодо однієї з сімей, яка опинилася у складних життєвих обставинах. Діти даної  родини виховуються в дитячому закладі. На комісії було  розглянуто та обговорено  проблеми сім’ї, а також заплановано  заходи для подальшої роботи з батьками.
25 Листопада, 2020 р., 17:48
Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь