Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Пам’яті гравця ФК «Щирець» Петра Бублика

Дата: 16.07.2024 12:12
Кількість переглядів: 73

14 липня 2024 року на футбольному полі селища Щирець відбувся футбольний матч пам’яті гравця ФК «Щирець» Петра Бублика. На заході були присутні батьки Петра, дружина, рідні, друзі, односельчани. Відразу в очі кидається розгорнутий банер з фотографією Петра… Тільки палаючі свічки в нижній частині створюють певну тривожність і, ніби хочуть про щось розповісти…

Фото без опису

   Вступне слово звучало від селищного голови.

   Петро був гравцем ФК «Щирець» любив футбол. Основи цієї любові були закладені ще в шкільному віці, можливо, і раніше, коли мало не щодня, годинами, гонив м’яча по усіх спортивних майданчиках. В студентському віці виступав за щирецьку команду в районній першості. Після закінчення навчання у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, працював на роботі і одночасно продовжував виступи за рідний футбольний клуб, підтримував його і допомагав фінансово.   В 2021 році в складі команди став срібним призером обласної першості. Петро є учасником Всеукраїнських фінальних спортивних змагань серед команд сільських і селищних територіальних громад України 2022 року, що відбувались в  с. Ворохта, Івано-Франківської області.

   Підступна хвороба перервала молоде життя, людські очікування, мрії, надії, сподівання, життєві плани. Петрові друзі пам’ятають свого товариша, пам’ять про нього продовжує жити в їхніх серцях, а тепер буде жити ще і в щорічних футбольних турнірах, які проходитимуть на футбольному полі ім. Петра Бублика в селищі Щирець.

   На полі змагались дві команди: ФК «Щирець» друзі та «Ветерани» Щирця. Неважливо хто з них переміг, однозначно перемогла пам’ять, і надіємось, що вона буде постійним переможцем в цих щорічних футбольних турнірах, турнірах пам’яті гравця ФК «Щирець» Петра Бублика.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь