Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 21 травня 2024 року

Дата: 05.07.2024 09:48
Кількість переглядів: 95

Порядок денний  21 травня  2024 року

1. Про затвердження Порядку денного ХLІV позачергової сесії VIII демократичного скликання  ради 21 травня  2024 року.

2. Про розгляд рішення Щирецької селищної ради від 18.04.2024 року №1951.

3. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Щирецької селищної ради за 1-ий квартал 2024 року.

4. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2024 рік (державний бюджет).

5. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2024 рік (вільний залишок).

6. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2024 рік (перекидка),

7. Про надання одноразових матеріальних допомог.

8. Про внесення змін і доповнень  в Перелік першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Щирецької селищної ради.

9. Про внесення змін до договору №4 оренди майна, що належить до комунальної власності Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області, укладеного з КНП «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.

10. Про забезпечення вивчення,оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Пустомитівської міської ради».

11. Про списання з балансу Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області багатоквартирного будинку №11 по вул. Тибінки смт Щирець;

12. Про надання згоди на списання з балансу Щирецького селищного житлово-комунального підприємства «Ранкове» багатоквартирного будинку №9 по вул. Степана Бандери смт Щирець;

13. Про орган приватизації житлового фонду Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області;

14. Про внесення змін в структуру Щирецього селищного житлово-комунального підприємства «Ранкове;

15. Про затвердження звіту Щирецього селищного житлово-комунального підприємства «Ранкове» про виконання фінансового плану за І квартал 2024 року.

16. Про розгляд листа начальника про внесення змін до Положення про батьківську плату Щирецькій мистецькій школі.

17. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження ПКД «Капітальний ремонт підвальних приміщень Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради  Львівського району Львівської області з метою облаштування найпростішого укриття»..

18. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо призупинення діяльності Сердицької філії Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради львівського району Львівської області з 01.09.2024 року.

19. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження Програми реформування системи шкільного харчування Щирецької ТГ на 2024-2027 роки.

20. Про розгляд заяви селищного голови О.Василишина щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону площею 0,35 га Кадастровий номер 4623682600:04:001:0130 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Горбачі та включити її в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1059 га в с.Сердиця  вул. Ст.Бандери,43 Соколу Михайлу Федоровичу.

22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2200 га в с.Черкаси вул. Без Назви,17 Стецишин Ірині Степанівні.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1069 га в смт Щирець вул. Загородки.47 Четверіковій Бригітті Робертівні.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець вул. Грушевського,159 Кузику Богдану Григоровичу.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2116 га в с.Дмитре  вул. Без Назви,88 Куник Ганні Миколаївні.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2286 га в с.Дмитре  вул. Без Назви,296 Сороці Марії Федорівні.

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,88 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту Моцяку Ігорю Михайловичу.

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,44 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради за межами населеного пункту Чернецькій Стефанії Михайлівні.

29. Про затвердження Акту комісії від 09.05.2024 року щодо розгляду заяви жителя с.Дмитре Голуба Ярослава Стаховича.

30. Про затвердження Акту комісії від 09.05.2024 року щодо розгляду заяви жительки с.Дмитре Оприск Марії Миколаївни.

31. Про затвердження Акту комісії від 09.05.2024 року щодо розгляду заяви жителя с.Лани вул.Шевченка 456 Тибінки Михайла Володимировича.

32. Про розгляд заяви Ткачика Тараса Антоновича щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території с.Горбачі Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради.

33. Про розгляд заяви Фітя Василя Васильовича  щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки площею 0,3471 га  кад.номер 4623655500:01:001:0046

34. Про розгляд листа представника ТзОВ «Агро ЛВ ЛІМІТЕД» В.Вальчука щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельної ділянки з метою зміни виду  угідь з «сінокоси» на вид угідь  «рілля».

35. Про розгляд заяви Трушевич Ст. Д. про розірвання договору оренди земельної ділянки площею 0,1530 га кадастровий номер 4623655500:016003:0533.

36. Про розгляд заяви директора ТОВ «НК ІНВЕНТ АІР» Кузича О.Р. про надання дозволу в оренду земельну ділянку площею 0.1530 га в смт Щирець вул.Острівська,32 Є. Кад.номер 4623655500:01:01:003:0533 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків,офісних будівель компаній,які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь