Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 21березня  2024 року

Дата: 04.04.2024 10:26
Кількість переглядів: 41

Порядок денний 21березня  2024 року

1. Про затвердження Порядку денного ХLІІ позачергової сесії VIII демократичного скликання  ради 21березня  2024 року.

2. Про розгляд звернення мешканців вул.Ів.Франка, вул.Чорновола, вул.Грушевського в смт Щирець щодо викидів в повітря з труби гіпсового заводу.

3. Про затвердження Програми матеріальної підтримки Львівського районного управління поліції №2 ГУНП у Львівській області з питань забезпечення охорони публічного порядку та безпеки, профілактики правопорушень, законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Щирецької селищної ради на 2024 рік.

4. Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективності діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2024 рік.

5. Про внесення змін до селищного бюджету Щирецької  селищної ради на 2024 рік.

6. Про внесення змін до селищного бюджету Щирецької  селищної ради на 2024 рік.

7. Про внесення змін до селищного бюджету Щирецької  селищної ради на 2024 рік.

8. Про звернення до жителів села Горбачі щодо створення ОСББ.

9. Про внесення змін до селищного бюджету Щирецької  селищної ради на 2024 рік.

10. Про затвердження Актів приймання-передач запасів Щирецької селищної ради отриманих від міста-партнерства Гуденсберг.

11. Про внесення змін в рішення Щирецької селищної ради №1229 від 15.12.2022 «Про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що належать до комунальної власності Щирецької селищної ради».

12. Про надання одноразових матеріальних допомог.

13. Про розгляд листа начальника відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики М.Ванькович щодо внесення змін до "Програми розвитку культури  на території Щирецької селищної ради на 2024 - 2027 роки" та визнання втрати чинності Програми  "Молодь Щирецької громади на 2022 -2025 рр."

14. Про розгляд листа директора Щирецького СЖКП «Ранкове» Н.Броди щодо затвердження звіту про виконання фінансового плану за ІVквартал 2023 рік  та затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2023 рік.

15. Про внесення змін і доповнень в Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Щирецької селищної ради .

16. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надішли до Щирецької селищної ради у 2023 році.

17. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Попеляни  вул. Без назви,77 а  Коротошин Любі Василівні.

18. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0684 га в смт Щирець  вул. Стрілецька,44 Федькович Світлані Василівні.

19. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1779 га в с.Лани  вул. Шевченка,106 Ковальській Ользі Юріївні.

20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1607 га в с.Лани  вул. Шевченка,406 Мочураду Ігорю Зеноновичу.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани  вул. Шевченка,148 Маєвській Ганні Іванівні.

22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани  вул. Шевченка,146 Яцик Галині Володимирівні.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Дмитре вул. Без Назви,240а  Мицько Івану Володимировичу.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,1779 га в с.Лани  вул. Шевченка,104 Тибінці Олені Іванівні та Федчук Христині Іванівні.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сороки вул. Шевченка,20 Залуцькій Ірині Михайлівні, Залуцькій Дарині Ярославівні та Кузьмі Анастасії Олегівні.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Дмитрівського старостинського округу за межами населеного пункту та передачі у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 2,0425 га- ріллі, площею 0,3139 га- сіножатті  Кордюк Любові Ярославівні.

27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту та передачі у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: площею 0,9771 га- ріллі, площею 0,3509 га- сіножатті  Ільківу Тарасу Ярославовичу.

28. Про розгляд листа Голови правління ПрАТ «Миколаївцемент»  Міхала Янковскі про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування Пісківського родовища (кар’єру) гіпсів.

29. Про розгляд заяви Мисяка Володимира Петровича щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Дмитре.

30. Про розгляд заяви Чорного Олександра Костянтиновича щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт Щирець.

31. Про розгляд заяви Якобши Василя Романовича щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на території Щирецької селищної ради.

32. Про розгляд заяви Гуркала Ігоря Миколайовича щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт Щирець.

33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,38 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Пташник Наталії Іванівні.

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,18 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради Туркіній Марії Миколаївні.

35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення садівництва в с.Піски.

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 8,6379 га за межами населеного пункту Пісківського старостинського округу з метою виправлення помилок геометрії земельної ділянки зі збереженням площі земельної ділянки.

37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,08 га в с.Дмитре Остапів Галині Михайлівні.

38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в с.Дмитре Гаврилюху Богдану-Мирону Ярославовичу.

39. Про розгляд клопотання ТзОВ «Агро Л В Лімітед» В.Вальчука щодо дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозмін та впорядкування угідь земельна ділянка площею 11,5353 га за межами населеного пункту с.Піски з метою зміни виду угідь з «сінокоси» на вид угідь «рілля».

40. Про розгляд заяви керівника ТзОВ «Щирецький завод залізобетонних виробів» Фирата Тюркоглу з метою уточнення меж та зміни конфігурації земельної ділянки про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 8,1413 га в межах Щирецької селищної ради.

41. Про розгляд листа Генерального директора ТОВ «Крайзель Будівельні матеріали» Бойка А.В.про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 2,0 га в межах Щирецької селищної ради.

42. Про розгляд заяви Слоцького Степана Зеновійовича щодо розірвання договору оренди земельної ділянки площею 0,44 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язані з отриманням прибутку) в с.Лани вул.Шевченка.

43. Про розгляд заява директора ТОВ «АГРОДРІМ» А.Ільківа щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування та використання свердловини в с.Сердиця.

44. Про розгляд заяви  Заболотовського А.В.  щодо зменшення розміру орендної плати.

45. Про розгляд листа ПАТ «Київстар» щодо намірів переоформлення договірних відносин та про розгляд листа ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані» щодо намірів переоформлення договірних відносин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь