Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний  07 лютого  2024 року

Дата: 22.02.2024 10:37
Кількість переглядів: 113

Порядок денний  07 лютого  2024 року

1. Про затвердження Порядку денного ХLІ позачергової сесії VIII демократичного скликання  ради 07 лютого  2024 року.

2. Про затвердження Програми заходів щодо забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні на 2024 рік.

3. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2024 рік (вільний залишок).

4. Про хід і результати виконання програм фінансового відділу Щиреької селищної ради за 2023 рік.

5. Про хід і результати виконання Програми забезпечення виконання рішень суду та виконавчих документів за 2023 рік.

6. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Г.Мастикаш-Панчишин щодо затвердження  звіту по програмі Служби у справах дітей «Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на період до 2026 року» на 2023 рік;

7. Про розгляд листа начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства О.Найди щодо затвердження Звіту щодо виконання Програм:

- Програми розроблення схем планування та забудови територій (містобудівної документації) Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області (2023 рік).

- Програма збереження та розвитку історико-культурної спадщини Щирецької громади на 2021-2027 роки. (за 2023 рік).

8. Про надання одноразових матеріальних допомог.

9. Про затвердження Звіту про виконання Програм  відділу соціального захисту населення за 2023р.

10. Про розгляд листа директора КЗ «ЦНСП» О.Лебеденко щодо затвердження Звіту щодо виконання Програм:

- Програми забезпечення діяльності Комунального закладу «Центр надання

соціальних послуг» Щирецької селищної ради Львівського району Львівської

області на 2022-2025 рр.

- Програми надання адресної натуральної та грошової допомоги одиноким особам похилого віку та одиноким особам з інвалідністю на 2022-2025рр.

- Програми забезпечення транспортування тіл померлих або загиблих осіб до відповідних спеціалізованих закладів для проведення судовомедичного чи паталоанатомічного дослідження на 2023 рік (або до кінця воєнного стану у 2023 році)

11. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження Звіту щодо виконання Програм:

- Програми розвитку освіти Щирецької селищної ради на 2021-2025 роки";. (за 2023 рік).

- Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на території Щирецької селищної ради на 2021-2025 року; . (за 2023 рік).

- Комплексна програма посилення державотворчої й консолідаційної ролі української мови  у Щирецькій  громаді на 2023 - 2026 роки.  (за 2023 рік).

12. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо внесення в штатний розпис Щирецького ліцею імені Героя України України Богдана Ільківа 1 ставку водія шкільного автобуса.

13. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження Звітів про оцінку майна об’єктів оренди комунальної власності.

14. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо надання дозволу на виготовлення ПКД «Капітальний ремонт підвальних приміщень Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради  Львівського району Львівської області з метою облаштування споруди подвійного призначення (найпростішого укриття)».

15. Про розгляд листа начальника відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики М.Ванькович щодо затвердження Звіту щодо виконання Програм:

- Програма розвитку культури на території Щирецької селищної ради на 2024 – 2027 роки; . (за 2023 рік).

- Програма розвитку бібліотек відділу культури, молоді, спорту та інформаційної політики виконавчого комітету Щирецької селищної ради на 2022 – 2025 роки. . (за 2023 рік).

- Програма розвитку фізичної культури та спорту Щирецької селищної ради на 2022 – 2025 роки. (за 2023 рік).

- Програма розвитку футболу Щирецької селищної ради на 2022 – 2025 роки. (за 2023 рік).

- Програма «Молодь  Щирецької громади  2022 – 2025 роки». . (за 2023 рік).

16. Про розгляд  листа директора Щирецького СЖКП «Ранкове» Н.Броди  про затвердження Звіту щодо виконання Програми благоустрою населених пунктів Щирецької селищної ради на 2023 рік.

17. Про розгляд  листа директора КНП «АЗПСМ» В.Чаплинського про затвердження Звіту щодо виконання бюджетних програм КНП «АЗПСМ» за 2023 рік.

18. Про розгляд  листа директора КНП «АЗПСМ» В.Чаплинського щодо затвердження Звіту про виконання Фінансового плану КНП «АЗПСМ» за 2023 рік.

19. Про розгляд  листа начальника відділу земельних ресурсів Щирецької селищної ради Ю.Галабурди щодо затвердження Звіту про виконання Програми регулювання земельних відносин за 2023 рік.

20. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1176 га в с.Лани  вул. Шевченка,324 Гончарику Ігорю Михайловичу.

21. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1702 га в с.Лани  вул. Шевченка,105 Сороці Михайлу Богдановичу.

22. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2395 га в с.Лани  вул. Шевченка,368 Ільківу Роману Івановичу.

23. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Лани  вул. Шевченка,200 Когут Галині Ярославівні .

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця  вул. Лісова,2  Худі Ірині Степанівні.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0691 га в смт Щирець вул. Стрілецька,58  Мочурад Олені Ігорівні.

26. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку площею 0,0826 га для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю,пов’язаною з отриманням прибутку в смт Щирець вул.Острівська,96 «К»  Отмер Роксолані Зіновіївні.

27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на земельну ділянку  площею 0,21 га в смт Щирець  вул..Вишнева,29-Е та поділити її на дві окремі земельні ділянки Голдуну Івану Романовичу та Скочиляс Ганні Григорівні.

28. Про надання дозволу передачі в оренду земельну ділянку площею 0,1021 га в смт Щирець вул.Вишнева,29-Е для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту, та дорожнього господарства Голдуну Івану Романовичу.

29. Про надання дозволу передачі в оренду земельну ділянку площею 0,1079 га в смт Щирець вул.Вишнева,29-Е для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту, та дорожнього господарства Скочиляс Ганні Григорівні.

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,98 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Щирецької селищної ради за межами населеного пункту Ільківу Тарасу Ярославовичу.

31. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у приватну власність взамін сертифікату земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 0,1966 га-сіножаті на території Соколівського старостинського округу Щирецької селищної ради Скибі Марії Петрівні.

32. Про надання дозволу на затвердження Акту тимчасової комісії  для розгляду заяви-скарги Данилко П.Г. від 20.11.2023 року щодо незаконного захоплення сусідньої земельної ділянки та можливих інших порушень вимог чинного законодавства Гаврилюхом Я.С.

33. Про розгляд заяви Косендяк Л.В. щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт Щирець

34. Про розгляд заяви Тарнавського Р.Є. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення бойні КВЦПЗ 03.10 Для будівництва та обслуговування  адміністративних будинків,офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю,пов’язаною з отриманням прибутку орієнтовною площею 0,20 га в смт Щирець вул..Золотогірська,2.

35. Про розгляд клопотання представника ТзОВ «Агро Л В Лімітед» В.Вальчука про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під польовими дорогами запроектованими для доступу до земельних ділянок.

36. Про розгляд лист-повідомлення директора ТОВ «Західні Аграрні Традиції» Гарасима Н.І. щодо припинення договорів оренди на не витребувані/не успадковані земельні ділянки на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради.

37. Про розгляд заяви директора ФГ «Агрозахід Транс» Лепецького О.Я щодо розірвання договору оренди земельної ділянки площею 26,9629 га для ведення товарного сільського господарського виробництва в с.Сороки ( за межами населеного пункту).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь