Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 18 січня   2024 року

Дата: 06.02.2024 11:43
Кількість переглядів: 84

Порядок денний 18 січня   2024 року

1. Про затвердження Порядку денного ХL чергової сесії VIII демократичного скликання  ради 18 січня  2024 року.

2. . Про розгляд листа Львівського міського голови Садового А. від 04.01.2024 № 3801-вих-1099 щодо створення місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Львівська агломерація».

3. Про дострокове припинення договору оренди майна, що належить до комунальної власності Щирецької селищної ради №1 від 31.08.2021 з КНП Пустомитівської міської ради «Пустомитівська лікарня».

4. Про розгляд рішення виконавчого комітету №256 від 28.12.2023 року.

5. Про внесення змін в рішення Про бюджет Щирецької селищної ради на 2024 рік.

6. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Щирецької селищної ради за 2023 рік.

7. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2024 рік (вільний залишок).

8. Про надання одноразових матеріальних допомог.

9. Про надання дозволу на затвердження ПКД «Реконструкція (утеплення) фасаду та даху з впровадженням термомодернізаційних заходів будівлі лікарні з поліклінікою в смт Щирець  за міжнародним проектом Nakopa 104308.

10. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1923 га в с.Лани вул. Шевченка,9 Одрехівській Анні Степанівні.

11. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Яструбків  вул. Львівська,35 Тростінському Василю Миколайовичу.

12. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Яструбків  вул. Львівська,33 Кухті Ользі Зеновіївні.

13. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,1500 га в смт Щирець  вул. Грушевського,155 Леськів Ользі Іванівні.

14. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0913 га в смт Щирець  вул. Набережна,14 Магорі Ользі Михайлівні.

15. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Никонковичі  вул. Шевченка,12 Кревнюх Ірині Михайлівні.

16. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500 га в с.Сердиця  вул. Лісова,5 Кусі Ганні Михайлівні.

17. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду земельну ділянку загальною площею 0,0240 га для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, КВЦПЗ 03.10 в смт Щирець вул.Острівська,96 «О» ТзОВ «Комбікормовий завод».

18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування під’їзної колії від ст.Щирець-2 до Пісківського родовища (Щирецького кар’єру) гіпсу орієнтовною площею 2,3 га на території Щирецької селищної ради ПрАТ «Миколаївцемент».

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлової будівлі,їдальні (КВЦПЗ 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) орієнтовною площею 0,09 га в с.Соколівка вул..Грушевського,14 Галабурді Анатолію Дем’яновичу.

20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,09 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради Кревнюху Роману  Івановичу.

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,64 в умовних кадастрових гектарах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дмитрівського старостинського округу Щирецької селищної ради Чабану Василю Федоровичу.

22. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо розірвання договори оренди землі на неуспадковані земельні частки (паї) укладені між ТзОВ «Пургін» та Щирецькою селищною радою за взаємодією згодою сторін.

23. Про розгляд листа директора ТзОВ «Пургін» Пургіна В.О. щодо  внесення змін до договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв).

24. Про розгляд заяви жительки с.Попеляни вул.Без Назви,77а Коротошин Люби Василівни щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  без підпису суміжного землекористувача.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь