Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Порядок денний 19 грудня 2023 року

Дата: 01.02.2024 10:27
Кількість переглядів: 77

Порядок денний 19 грудня 2023 року

1. Про затвердження Порядку денного ХХХІХ чергової сесії VIII демократичного скликання  ради 19 грудня   2023 року.

2. Про внесення змін до бюджету Щирецької  селищної територіальної громади на 2023 рік (перекидка).

3. Про внесення змін до бюджету  Щирецької  селищної територіальної громади на 2023 рік (субвенція)

4. Про спрямування благодійних внесків, грантів, дарунків.

5. Про селищний бюджет Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області на 2024 рік.

6. Про умови оплати праці селищного голови (преміювання в розмірі 10 відсотків посадового окладу).

7. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування  Паук Л.М.

8. Про надання дозволу наступних адміністративних послуг, що будуть надаватися у відділі ЦНАП виконавчого комітету Щирецької селищної ради:

9. Про припинення  договору оренди  майна, що належить до комунальної власності Щирецької селищної ради  з фізичною особою- підприємцем Винником Василем Євгеновичем .

10. Грошова допомога на часткове відшкодування вартості житлово-комунальних  послуг.

11. Про надання одноразової матеріальної допомоги особам/членам сімей, які проходять військову службу за призовом на особливий період, особам/членам сімей, які отримали поранення, пов’язані із захистом Батьківщини

12. Про надання одноразових матеріальних допомог.

13. Про надання одноразової матеріальної допомоги до Дня Захисника України.

14. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо затвердження ПКД «Капітальний ремонт по облаштування системи протипожежного захисту в Щирецькому ліцеї імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.

15. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо надання дозволу на  встановлення плати,надання пільг за харчування для учнів закладів загальної середньої освіти Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області на 2024 рік.

16. Про розгляд листа начальника відділу освіти А.Терещука щодо надання дозволу на  встановлення плати, надання пільг за харчування для вихованців закладів дошкільної освіти Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області на 2024 рік.

17.  Про внесення змін в рішення Щирецької селищної ради від 15.12.2022 № 1229 «Про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що належать до комунальної власності Щирецької селищної ради» ( в частині встановлення на 2024 рік допустимий розмір посадового окладу керівників комунальних підприємства).

18. Про розгляд листа директора КНП «АЗПСМ»  В.Чаплинського щодо

затвердження Звіту про виконання Фінансового плану на 2024 рік.

19. Про розгляд листа директора Щирецького СЖКП «Ранкове»  Н.Броди щодо затвердження фінансового плану підприємства на 2024 рік.

20. Про розгляд листа директора Щирецького СЖКП «Ранкове»  Н.Броди щодо внесення змін у структуру Щирецького СЖКП «Ранкове».

21. Про надання дозволу на затвердження детального плану для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень в смт Щирець Львівського району Львівської області для підготовки Лоту до продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,973 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (код КВЦПЗ 11.03)  в смт Щирець вул.Острівська.

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,27га для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього  сервісу (код КВЦПЗ 12.11)  в смт Щирець вул.Острівська.

24. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0969 га в с.Гуменець вул. Без Назви,134 Король Дануті-Христині Миколаївні.

25. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0967 га в с.Черкаси вул. Без Назви,94 Синенькому Володимиру Теодоровичу.

26. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,2500га в с.Черкаси вул. Без Назви,22 Сас Галині Степанівні.

27. Про надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки площею 0,0845 га в с.Гуменець вул. Без Назви,115 Курницькій Олександрі Михайлівні.

28. Про розгляд заяви Кінаша В.З. щодо виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в смт Щирець

29. Про розгляд листа директора ПАФ «Україна» Онищака Б.М. щодо розірвання договори оренди на неуспадковані земельні частки (паї) від 12.02.2019 року та від 18.12.2019 року на території Соколівського старостинського округу.

30. Про розгляд заяви Вітовіч Г.Б. про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ,що перебуває в оренді площею 0,0102 га для будівництва торгового павільйону в с.Горбачі Дмитрівського старостинського округу.

31. Про розгляд заяви Шеремети І.М щодо передачі земельної ділянки в суборенду Коцур Н.В. в смт Щирець вул.Грушевського,2

32. Про розгляд заяви Коцур Н.В. щодо надання в суборенду земельної ділянки в смт Щирець вул.Грушевського,2.

33. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з 16.00 землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) на 11.04 «для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілу газу,постачання пари та гарячої води,збирання,очищення та розподілення води) площею 3,7147 га на території Пісківського старостинського округу за межами населеного пункту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь