Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Тристороння зустріч молоді в Єльч-Лясковіце - 2023

Дата: 20.09.2023 20:08
Кількість переглядів: 421

Вже стало традицією проводити тристоронні зустрічі молоді трьох громад-партнерів. Почергово ці літні табори відбувалися  у Щирці, Ґуденсберґу та Єльч-Лясковіце. Останніми роками на заваді стали пандемія Корони та повномасштабна війна, розв’язана Росією проти України.

Фото без опису

І лише в серпні цього року наша молодь отримала запрошення відвідати Єльч-Лясковіце у Польщі. Учасниками цієї зустрічі стали цьогорічні переможці гри «Що? Де? Коли?» Львівського району.

Своїми враженнями від поїздки ділиться молодь  зі Щирця (Україна):

«Цього літа ми, учні Щирецького ліцею, мали змогу побувати на міжнародній зустрічі молоді трьох міст-партнерів: Щирець, Jelcz-Laskowice та Gudensberg.

Їдучи туди, ми мали деякі хвилювання, але у Польщі нас зустріли привітно. Спершу в нас був вечір знайомства, який провели з цікавістю. Ми дізналися, що девіз зустрічі – «Демократія у суспільстві». У наступні дні відбулися воркшопи з надання першої медичної допомоги та інсценізації життєвих ситуацій. Це було дуже корисно та необхідно.

 Кожен день перебування у Єльч- Лясковіце був захоплюючим та пізнавальним, ми відвідали багато цікавих місць. А саме: музей води у Вроцлаві, гору  “Skywalk”, водоспад “Kamechyk”, також ми плавали на кораблі, розглядаючи центр старовинного  міста. Після денних прогулянок ми мали час для спілкування, де ділилися різними розповідями та шкільним життям, а в окремі дні ми мали дискотеки, де слухали польські, англійські, німецькі і, звичайно, українські пісні. А ще ми навчали наших партнерів щирецького танцю «Очко», а вони у свою чергу вчили нас свого танцю.

Кожен день був сповнений приємними враженнями та емоціями. Тиждень у Jelcz-Laskowice минув весело, цікаво, незабутньо, але швидко. Ми вдячні усім нашим наставникам, які були поруч з нами, дякуємо також організаторам – місту та ґміні Єльч- Лясковіце, магістрату міста Ґуденсберґ та Щирецькій селищній раді за чудову молодіжну зустріч! Окрема дяка господарям цього літнього табору. Сподіваємось зустрітися наступного року.»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь