Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Залучити до 8 млн грн на розвиток свого бізнесу можливо! Запрошуємо підприємців Пустомитівської та Щирецької територіальних громад дізнатися як це зробити.

Дата: 17.04.2023 10:33
Кількість переглядів: 341

Інвест офіс спільно з ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розробили навчальну програму для мікро, малого та середнього бізнесу.
 

Дата: 19 квітня 2023 року, початок 12:00. Воркшоп відбудеться офлайн у місті Пустомити (детальне місце проведення повідомимо індивідуально після реєстрації).

Ви дізнаєтеся як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок, та також попрактикуватися у підборі програм фінансування.

Навчання проводять експерти/-ки Інвест офісу, які щодня допомагають бізнесу залучати кошти від державних і міжнародних фондів та представники/-ці міжнародних та українських фондів.

Хто може взяти участь: підприємці Пустомитівської та Щирецької громади.

Участь безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIXv9vjzctYcVZM1i8XxUlPVdTa5dfkGWs0bFZUE_NMDtFlA/viewform

Після реєстрації менеджер/-ка Інвест офісу зателефонує вам і скоординує стосовно деталей події. У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за вказаним нижче телефоном.

Контактна особа:
Степан Рішко, менеджер Інвест офісу, +38 096 187 71 13

Захід організовує команда Інвест офісу  за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь