Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Щирецький килим 2023

Дата: 09.03.2023 18:21
Кількість переглядів: 315

04 березня 2023 року в спортивному залі Щирецького ліцею ім. Героя України Богдана Ільківа відбувся ХV традиційний дитячо-юнацький турнір з вільної боротьби «Щирецький килим» серед юнаків та дівчат 2008-2015 років народження. Захід є присвячений пам’яті Героїв Небесної сотні та захисникам України. На нього прибуло близько 200 учасників з Львівської, Харківської та Тернопільської областей, що  є рекордною цифрою в історії проведення даного турніру. Учасників змагань привітав селищний голова Олег Василишин та поблагословили о. Тарас і о. Олександр.

Фото без опису

   Організаторами змагань виступали: Управління молоді та спорту Львівської ОДА, Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву «Спартаківець», Lviv Wrestling Association, ГО Вектор Розвитку Єдиноборств, Щирецька селищна рада, відділ культури, молоді та спорту Щирецької селищної ради. На турнірі було багато гостей, зокрема, голова Львівської РВА Христина Замула, голови сусідніх територіальних громад: Мурованської – Богдан Свистун, Підберізцівської – Василь Коваль, Великолюбінської – Йосиф Фабрига, заступник голови Оброшинської ТГ – Антон Кустик.

   Вільна боротьба є одним із пріоритетних видів спорту, що розвиваються в нашій громаді та яким активно займається шкільна молодь. Прижилася вона в Щирці завдяки багаторічній і наполегливій праці тренера спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Спартаківець» Степана Ткачишина, який на сьогодні є Заслуженим тренером України та виховав не одного кандидата та Майстра Спорту України. Його вихованці є чемпіонами і призерами багатьох першостей України, а також Європи і світу.

   З самого ранку до пізнього вечора визначались переможці в 21-й ваговій категорії серед юнаків та дівчат. Серед призерів даного турніру було чимало вихованців із щирецької громади.

   Вітаємо призерів та тренерів з успішним виступом, дякуємо організаторам за чудове свято боротьби!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь