Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Змагання з настільного тенісу

Дата: 15.11.2022 13:49
Кількість переглядів: 224

12 листопада 2022 року  команда нашої громади взяла участь в змаганнях з настільного тенісу за програмою ХХХІ обласних спортивних Ігор Львівщини, які проходили в м. Львові. Наша команда була повністю представлена усіма складами – дорослими, ветеранами та людьми з інвалідністю. Це був останній вид ХХХІ спортивних Ігор і він зібрав рекордну кількість учасників з територіальних громад усієї Львівщини.

Фото без опису

   Спортивна боротьба тривала цілий день, усі наші команди принесли необхідні залікові очки, що пішли в загальний підсумок участі громади в спортивних іграх. Це дало змогу нашій громаді закріпитися в  десятці  кращих територіальних громад Львівщини серед дорослих та ветеранів спорту по підсумкам  спортивних Ігор. А серед людей з інвалідністю наша Щирецька громада, як і минулого року, знов зуміла вибороти третє підсумкове місце.

   Кінцеві підсумки проведення обласних ХХХІ спортивних Ігор Львівщини будуть підведені управлінням молоді та спорту Львівської ОВА пізніше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь