Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

День фізичної культури 2022

Дата: 13.09.2022 10:41
Кількість переглядів: 903

До Дня фізичної культури та спорту Львівська районна військова адміністрація проводила нагородження  активних працівників галузі фізичної культури та спорту Львівського району. Від нашої громади було нагороджено грамотами Ткачишина Степана, Заслуженого тренера України з вільної боротьби та Фединяка Ігора, голову Громадської організації «Вектор розвитку єдиноборств».

Фото без опису 

   Степан Іванович багато років працює в Щирці, тренуючи щирецьких дітей, молодь нашої громади.  Серед його вихованців є чемпіони та призери багатьох чемпіонатів України з вільної боротьби, різноманітних міжнародних турнірів, першостей Європи, учасники світової першості. Степан Іванович виховав та довів до звання  Кандидат в Майстри Спорту України з вільної боротьби спортсменів нашої громади, зокрема, щирчан Убогого Андрія, Ваньковича Володимира, до звання Майстер Спорту України з вільної боротьби Василишина Назара, Загайську Ольгу, срібну та бронзову призерку  чемпіонатів Європи 2014 і 2015 років. Його вихованка Чудик Оксана, МСУ, призерка першості світу та Європи, а усі  вихованці є не тільки  сильними спортсменами, а й достойними громадянами нашої держави.

   Ігор Володимирович багато часу працював тренером – викладачем з кікбоксингу, тренуючи молодь зі Щирця. За час роботи підготував  кандидатів в майстри спорту України, з рукопашного бою – Убогого Андрія та Василишина Назара, з кікбоксингу – Дуфанця Миколу, які неодноразово ставали переможцями та призерами всеукраїнських змагань. Усі з  Щирецької  громади. Одночасно Ігор Володимирович є головою Громадської організації «Вектор розвитку єдиноборств», яка надає матеріальну та фінансову підтримку молодим спортсменам, сприяє в досягненні ними високих спортивних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь