Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Громада – тил армії!

Дата: 06.07.2022 09:50
Кількість переглядів: 2179

Війна в Україні триває.  І  хоча наша армія вже стала доволі сучасною і боєздатною,  ми всі разом повинні боротись з ворогом, підтримувати ЗСУ. Саме тому  волонтерська допомога і нині залишається на часі, бо не усім необхідним, на жаль, наша держава спроможна забезпечити повсякденні потреби військових. Тому з перших днів війни і до остаточної перемоги наш обов'язок  завжди допомагати нашим бійцям.

Фото без опису

Виснажливі бої  продовжуються на східних рубежах Батьківщини. Важкі втрати  несе українська  армія – гинуть наші захисники. Минулими тижнями наша громада вшановувала сучасних героїв – Сергія Мартиненка (80 ОМБр) та Івана Процика (24 ОМБр).

Наш народ, ЗСУ втрачають у цій жорстокій війні і людей, і матеріальні цінності. Саме тому і надалі актуальною залишається праця волонтерів.

Маршрут останньої поїздки волонтерів Михайла, Степана та голови громади Олега Василишина  пролягав цього разу через Костянтинівку, Бахмут, Слов’янськ, Краматорськ та Покровськ.  Воїни нашої та сусідніх громад  отримали тепловізор, далекомір, одяг, спальники, каремати, продукти та особисті речі.

За придбані товари окрема подяка місту-партнеру Ґуденсберґу, Партнерській Спілці м. Ґуденсберґа, доброчинній організації «Help Heroes Of  Ukraine», громаді міста Комарно, працівникам бюджетної сфери, депутатам і небайдужим мешканцям Щирецької громади.

Продовжуємо!

Слава ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь