Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Шановні жителі Щирецької територіальної громади!

Дата: 20.05.2022 17:00
Кількість переглядів: 2708

19 травня 2022 року відбулася чергова сесія Щирецької селищної ради. На сесії було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, було внесено зміни в пункт 1 рішення Щирецької селищної ради від 12 січня 2022 року № 924 «Про встановлення надбавок та преміювання селищного голови Щирецької селищної ради», згідно якого голові зменшено розмір премії, відповідно до його заяви.  З 1 травня вона становить 10% посадового окладу, який є загальнообов’язковим.

З метою забезпечення безперебійного функціонування філії КНП Пустомитівської міської ради «Пустомитівська лікарня», яка функціонує на території Щирецької громади за адресою: смт Щирець, вул. Зелена, 1,  з бюджету Щирецької селищної ради було виділено кошти в сумі 624 455,00 грн. Пустомитівській міській раді, яка є засновником даного закладу. Відтак, Щирецька селищна рада не має повноважень щодо закриття цієї лікарні та виконала усі умови угоди для її функціонування.

Слід зазначити, що КНП Пустомитівської міської ради «Пустомитівська лікарня» орендує в Щирецької селищної ради приміщення за 1 грн. в рік.

В час, коли зовнішній ворог намагається розколоти та знищити український народ, дуже важливо об’єднати наші зусилля та спрямувати їх на спільну боротьбу за нашу незалежність та цілісність території. Розповсюдження неправдивої інформації розпалює ворожнечу в середині громади та сприяє поширенню закликів до насильства, що неприпустимо у воєнний час! Вільне висловлювання в мережі Інтернет гарантоване Конституцією України, однак така інформація повинна поширюватися із дотриманням законодавчих норм про її достовірність та не порочити честь, гідність та ділову репутацію фізичних та юридичних осіб. Відповідальність за наклеп передбачена чинним законодавством.

Шановні жителі! Просимо Вас користуватися інформацією з офіційних джерел!

Слава Україні! Разом до Перемоги!

 

Виконавчий комітет Щирецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь