Щирецька громада

Львівська область, Львівський район

Гуманітарний автомобіль – гуманітарні завдання!

Дата: 20.05.2022 09:37
Кількість переглядів: 1668

12.05.2022 р.

Фото без опису

Частина території Харківщини, яка перебувала під окупацією, понесла величезні руйнування інфраструктури та зазнала масового знищення автомобільної техніки. Тому надзвичайно важливим виявився подарунок, який прибув з німецького Ґуденсберґа.

Багатоцільовий автомобіль Volkswagen Crafter призначений і для перевезення людей (кабіна має 7 місць разом з водієм),  і для перевезення невеликих гуманітарних та інших вантажів. Універсальність, маневреність та швидкість – основні його характеристики. При хронічній нестачі автомобілів швидкої допомоги це авто є незамінним при транспортуванні поранених та хворих до закладів охорони здоров’я у громадах, де відбуваються активні бойові дії.

Не приховували радість професійні водії, коли побачили його вперше. Вгадали з подарунком наші практичні німецькі партнери.

Німецький подарунок з Щирця на Харківщину доставили Олег Василишин з двома Андріями-волонтерами за підтримки громадських організацій.

Потрібними виявились громаді і автономні генератори електроенергії, пауербанки, ліхтарики, продукти, які також були передані німецькими друзями.

Велика подяка німецьким містам Ґуденсберґу та Боркену*, партнерській спілці Ґуденсберґа, і всім, хто долучився до допомоги.

 Окрема подяка усім, хто наближає нас до перемоги.

 

* Місто Боркен (die Stadt Borken) - місто в Німеччині, знаходиться в землі Гессен. Підпорядковується адміністративному округу Кассель. Входить до складу району Швальм-Едер.

Місто Боркен знаходиться на відстані 25 км від Ґуденсберґа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь